راه های رسیدن به موفقیت(بخش اول)
وقتی از دانشگاه فارغالتحصیل میشوید و شغلی پیدا میکنید، نگرانی بعدی شما موفقیت در کسب و کار و حرفهای است که انتخاب میکنید. با توجه به رقابتی شدن دنیای امروز، دانستن این موضوع بر همهی ما واجب است که داشتن عملکرد حرفهای خوب و پیشرفت شغلی از هر زمان دیگری اهمیت بیشتری پیدا کرده است. با ما همراه باشید تا با راه های رسیدن به موفقیت آشنا شوید.
گام نخست: ارتباطات قوی
ارتباطات قوی یکی از راه های رسیدن به موفقیت است. نه شخص از هر ده شرکتکننده در نظرسنجی Bayt.com، بر این اعتقادند که «شبکهسازی و حفظ روابط» نقش بسزایی در موفقیتشان داشته است. در هر کاری، حرفهایترها بهتر میدانند که موفقیت شغلی با خودمحوری و یکهتازی امکانپذیر نیست. اشخاص موفق جهت به وجود آوردن و پرورش روابط پابرجا، وقت و انرژی صرف میکنند و یک شبکه ی ارتباطی که تشکیل شده از اشخاص توانمند و معتبر است تا راه موفقیت را جهت خود آسان تر کنند. چه بسا، دقت داشته باشید که چنین ارتباطاتی بایستی بر اساس اطمینان، صداقت، درستکاری و بهاهای مشترک برپا شوند.
اشخاصی که دیگران را با اعمال قدرت از مسیر خود حذف می کنند یا مقصودشان از سرمایهگذاری در سیاستهای سازمانی صرفاً «برنده شدن» است، در آخر چیزی به غیر از ناامیدی نصیب شان نخواهد شد. به باور تقریباً یکپنجم (۱۷٫۹ درصد) شرکتکنندگان در نظرسنجی، ضعف در اصول اخلاقی و عدم صداقت، پرضررتیرن خطاهای شغلی به حساب میآید.
گام دوم: پشتکار
پشتکار جزء راه های رسیدن به موفقیت است. موفقیت لازمه ی سرسپردگی به مقصود است. به بیان دیگر، بایستی به این اعتقاد برسید که ولو چنانچه همه ی جهان در راه تان سنگ بندازند، باز هم قادرید به هدفتان برسید.
تقریباً یکسوم شرکتکنندگان (۲۹٫۱ درصد) در نظرسنجی Bayt.com، خصوصیت پشتکار و تلاش بسیار را باعث موفقیت خود دانستند و تنها تعداد کمی به عامل هوش (۵٫۶ درصد) و شانس (۳٫۶ درصد) اشاره کردند. معنای پشتکار و تلاش این نیست که کورکورانه گام بردارید و خودتان را بی عاقبت اندیشی به مانع ها بکوبید، چه بسا بایستی بدانید چه وقتی به یاری نیاز دارید و پیش از این که خیلی دیر شود، کمک بخواهید.
تلاش و پشتکار یعنی خودتان را عاری از هر شک و تردیدی به راه رسیدن مقصودتان بسپارید و هر آنچه را که نیاز میبینید، انجام دهید و هم زمان تلاش کنید منعطف باشید. اشخاص با پشتکار بالا به نقاط ضعف خود، هم از نظر دانش و هم قابلیت و مهارت، اعتراف می کنند و با تلاش و پشتکار میکوشند که این نقات ضعف را از بین ببرند و دقیقا به همین دلیل است که چنین اشخاصی در قیاس با افرادی که مانند کبک سرشان را زیر برف میکنند، موفقتر و جلوتر هستند.
گام سوم: یادگیری دائم
به گفتهی آلوین تافلِر (Alvin Toffler)، نویسنده و آیندهپژوه آمریکایی یکی از راه های رسیدن به موفقیت یادگیری دائم است:
«بیسوادان قرن ۲۱ اشخاصی نیستند که قادر به خواندن و نوشتن نباشن، چه بسا افرادی هستند که قادر نیستند یاد بگیرند، آموختههای پیشین را دور بریزند و دوباره جهت یادگیری اقدام کنند.»
تحصیل و آموزش هر ۲ قبل از کسب و کار شروع میشوند و نقش بسیار مهمی در موفقیت اشخاص شاغل ایفا می کنند. بهترین منابع آموزشی برای پیشرفت شغلی از نظر شرکتکنندگان در نظرسنجی Bayt.com به ترتیب اهمیت عبارتند از: درس های دانشگاهی یا دوره های آموزش حرفهای (۱۶٫۳ درصد)، درس های آنلاین (۱۰ درصد)، کتاب (۹٫۶ درصد)، وب سایتهای ویژه مشاغل (۷٫۵ درصد)، انجمنها یا تالارهای گفت و گوی آنلاین (۷٫۱ درصد)، کنفرانسها و همایشها (۴٫۳ درصد) و مجله ها و نشریات تخصصی حوزهی کسبوکار (۲٫۷ درصد).
برای اطلاعات بیشتر به بخش دوم مراجعه کنید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/spDPT
نظرات