با داروهای آلرژی و حساسیت آشنا شوید(بخش دوم)

با آمدن فصل بهار و تابستان بعضی از افراد دچار حساسیت هاو آلرژی های فصلی می شوند و مجبور می شوند از داروهای آلرژی و حساسیت استفاده کنند که ممکن است عوارضی نیز داشته باشد.

530

کتوتیفن

کتوتیفن از گروه داروهای آلرژی و آنتی هیستامینها است که جهت بهبود آلرژی، سرماخوردگی، کهیر و غیره مصرف می گردد. دارو باعث بلوک حدوداً اختصاصی گیرنده H1 هیستامین می گردد. هیستامین رابط شیمیایی آزاد شده از سیستم ایمنی است که عامل پیدایش بیشتر نشانه های التهاب که دراثر حساسیت یا سرماخوردگی مثل آبریزش بینی وغیره است.

داروها

عارضه های جانبی کتوتیفن

بی حالی، خستگی، خواب آلودگی، کاهش هوشیاری، ضایعات پوستی و خشکی دهان است.

سیتریزین

سیتریزین جزء داروهای آلرژی است. استفاده اصلی قرص سیتریزین درمان آلرژی و خارش است. قرص سیتریزین جهت بهبود تب یونجه، کهیر و خارشهای پوستی که در اثر حساسیتها و آلرژی ها هم بهره برده میشود. از قرص سیتریزین جهت بهبود آبریزش بینی، خارش و قرمزی چشم، عطسه و خارش بینی و گلو و پوست (در شرایطی که این نشانه ها دراثر  آلرژی و حساسیت باشد) هم بهره برده میشود.

جهت اشخاص بزرگسال و کودکان بیشتر از ۶سال قرص و کپسول سیتریزین متناسب می باشد برای کودکان کوچکتر هم شربت آن موجود است.

عارضه های جانبی سیتریزین

رایجترین عارضه های آن عارضه های آنتی کولینرژیک مثل خشکی دهان، خواب آلودگی و بی حالی است.

ترفنادین

قرص ترفنادین از گروه آنتی هیستامینها و داروهای آلرژی است که جهت بهبود و جلوگیری از حساسیت ها که نشانه های آن حاوی آبریزش بینی، عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش از چشمها است تجویز می گردد. آریتمی قلبی از عارضه های این دارو است.

آلرژی ها اقسام گوناگونی داشته و بیشترین بروز آنها در زمان تغییر فصلها است که به طور معمول در بهار و پاییز خود را نشان میدهند. در این شرایط شاید نخستین کاری که قادر باشیم جهت از بین بردن آن انجام دهیم مصرف به آنتی هیستامینها باشد. قرص ترفنادین از جمله این داروها است.

همچنین بخوانید
مجموعه ورزشی پیام

ترفنادین از گروه داروهای آنتی هیستامین است که در بهبود نشانه های آلرژی و حساسیتها به خصوص تب یونجه و کهیر استفاده می شود. از این دارو در کم شدن سوزش چشم و بینی هم بهره برده می شود.

عوارض جانبی ترفنادین:

اصلی ترین عوارض جانبی این دارو امکان پیدایش آریتمی قلبی است. اثرهای تسکینی و ضدموسکارینی آن خیلی اندک است و به طور معمول با میزان مصرف بسیار دیده میشود. به همین علت امروزه از این دارو کمتر بهره برده میشود.

لوراتادین

قرص لوراتادین از داروهای آلرژی است و به شما اصرار می کنیم تنها در شرایطی که پزشک برای شما تجویز کرده آن را مصرف کنید. قرص لوراتادین دارویی آنتی هیستامین بدون اثر خواب آور است که در بهبود یا کم شدن علائم حالت های آلرژیک بهره برده می شود.

عارضه های جانبی لوراتادین:

سردرد، سرگیجه، اخلال در بینایی، خستگی غیر عادی، طپش قلب، احساس درد در سینه و اشکال در دفع ادرار در بعضی بیماران دیده میشود و برخی مواقع خواب آور است.

لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/EPp6S

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات