حقیقت دارد که امواج موبایل برای سلامت انسان مضرر است؟!

با تاثیرات امواج گوشی های هوشمند در زندگی روزمره و روش بی خطر استفاده از آنها آشنا شوید و زندگی خود را نجات دهید.

557

آیا گوشی های هوشمند و امواج آن برای ما مضر است؟

امروزه با توجه به زندگی مدرن در بیشتر خانه ها حداقل یک گوشی هوشمند وجود دارد. با توجه به حرف و حدیث های گفته شده این سئوال برای ما پیش می آید که آیا واقعاً گوشی های تلفن همراه و امواج موبایل برای ما ضرر دارد؟ این وسیله ی جذاب که همیشه همره ما است چه تاثیری بر زندگی ما می گذارد؟ در این مطلب گروه پروجیم به بررسی این امواج و صحت خطرات احتمالی آن برای شما عزیزان می پردازد.


امواج گوشی های هوشمند واقعاً سرطان زا هستند؟

  • این امر به هیچ عنوان صحت علمی ندارد. امواج موبایل و اشعه های گوشی هوشمند به هیچ عنوان باعث به وجود آمدن توده سرطانی در افراد نمی شود و تا کنون هم هیچ موردی از و  تاکنون در هیچ موردی سرطان زا نبوده اند.
  • اگر با خواندن خبر هایی که درباره امواج موبایل به گوش شما می رسد و شایعاتی که گاهی هیچ پایه و اساسی ندارند دریافته اید که امواج موبایل سبب سرطان در بدن شما می شوند قطعاً در اشتباه هستید.
  • اتفاقی که برای شما به وسیله امواج موبایل اتفاق می افتد ارتباطی با سرطان ندارد. امواج تلفن های موبایل خطر های زیادی دارند و بافت های مغز را هدف قرار می دهند.
  • اما هیچ تحقیقی چه بر روی انسان ها و چه بر روی حیوانات انجام نشده است نشان دهنده آن باشد که  این امواج باعث رشد تومور های سرطانیو یا حتی ایجاد آنها می شود.

امواج موبایل

پس امواج موبایل چه ضررهایی برای سلامت ما دارد؟

  • انرژی تابشی تلفن های همراه به صورت تابش الکترو مغناطیسی است که غیر یونیزان است و این تابش ها تا کنون هیچ نوع سرطان را به وجود نیاورده است. حرف زدن با تلفن های همراه به شکل دوره ای ضرر خطر آفرینی بر روی سلامت ندارد.
  • اما اگر به مدت طولانی با تلفن صحبت کنید انرژی گرمایی بدن شما را افزایش می دهد. گرمای به وجود آمده نیز شرایط بهداشتی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث واکنش های سطحی می شوند که آن ها هم البته خطر زیادی ندارند.
  • اعتیاد به گوشی هوشمند می تواند سبب کاهش سطح ملاتونین در بدن شود و مشکلات دیگری را به وجود آورد. ملاتونین یک هورمون ترشح شده از غده پینه آل است که باعث تنظیم دیگر هورمون ها و حفظ ریتم شبانه روز می شود.
  • کمبود ملاتونین می تواند سبب مشکلاتی مانند ختلال در تمرکز، مشکلات چشم، افزایش استرس و درد مزمن، اثر منفی بر روی احساسات، اختلالات قلبی، کاهش تعداد اسپرم و کاهش شنوایی و همچنین ایجاد برخی مشکلات بهداشتی ناشی از استفاده بیش از حد از گوشی همراه باشد.
  • همچنین استفاده خیلی زیاد از گوشی همراه در کودکان می تواند سبب ایجاد مشکلات یادگیری و رفتاری در آن ها شود.
  • برای پیشگیری از عواقب استفاده از گوشی همراه باید سعی کنید از تماس های طولانی را متوقف کنید و  همچنین بهتر است برای حرف زدن با تلفن از هدست استفاده کنید.
  • سعی کنید در یک فضای بسته مانند آسانسور، گوشی خود را خیلی نزدیک به بدنتان و به ویژه قلبتان قرار ندهید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Ep8Ni

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات