طرز تهیه بادمجان شکم پاره با طعمی فوق العاده
بادمجان شکم پر گیاهی خوش مزه برای همه افراد خوش سلیقه
بادمجان شکم پاره ادویه دار شده(بادمجان شکم پر گیاهی)
مواد لازم برای بادمجان شکم پاره ادویه دار شده(برای دو نفر):
- برنج: یک دوم پیمانه(۸۰ گرم)
- بادمجان بزرگ: ۲عدد(۳۰۰ گرم)
- روغن مایع (برای سرخ کردن): به مقدار لازم
- پیاز (خرد شده): ۱ عدد (۱۴۰گرم)
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی شده): ۱عدد (۱۰۰ گرم)
- سیر (کوبیده شده): ۲ حبه (۱۰گرم)
- جعفری و گشنیز (خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری(۱۰گرم)
- پودر زنجبیل، زیره، نمک و فلفل : به مقدار لازم
- رنده پوست لیمو : ۱ قاشق چایخوری(۵ گرم)
- آب لیموی تازه : ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
- ماست (کم چرب): یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
- نعناع (خرد شده) : چند برگ
روش تهیه بادمجان شکم پاره (بادمجان شکم پر گیاهی) :
- فر را روی حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت گرم کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. بادمجان ها را از طول نصف کرده و با کمک چاقوی تیزی به فاصله یک سانت از لبه ی بادمجان ها گوشت آن(داخل بادمجان) را خالی کنید. سپس آن گوشت داخل بادمجان را که خالی کرده اید ریز کنید.
- روغن را در تابه ای بریزید و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید. سپس سیر کوبیده شده، جعفری و گشنیز خرد شده و ادویه ها را به آن اضافه کنید و در حدود یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید تا معطر شود. سپس بادمجان ها را اضافه کرده و هم بزنید تا تفت داده شوند و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
- پس از اینکه تابه را از روی حرارت برداشتید برنج پخته شده، رنده پوست لیمو و آب لیموی تازه را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.
بادمجان هایی را که داخل شان را خالی کرده اید در یک ظرف مستطیل نسوز قرار دهید و موادی را در درون تابه آماده کرده اید داخل بادمجان ها بریزید. - سپس ظرف را در حدود ۳۰دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد. ماست و نعناع را در ظرف کوچک مخلوط کنید و به عنوان سس کنار آن سرو کنید.
میزان کالری بادمجان شکم پاره ادویه دار شده:
در هر پرس بادمجان پر شده ادویه دار به میزان زیر کالری وجود دارد :
- انرژی: ۴۳۸ کیلو کالری
- چربی: ۱۷/۷ گرم
- کربوهیدرات: ۳۳/۵ گرم
- پروتئین: ۶/۶ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Kkjg4
نظرات