اصول پیاده روی که باعث می شود سریع تر وزن کم کنید!

برای داشتن تناسب اندام اصول پیاده روی را همواره به یاد داشته باشید

476

اصول پیاده روی صحیح

پیاده روی محبوب ترین و پر طرفدار ترین ورزش به خصوص برای افراد ورزشکار غیر حرفه ای است. اما بهتر است اصول پیاده روی این ورزش آسان و مفید را بدانید تا سریع تر به اندام ایده آل خود دست یابید.

پیاده روی ضمن ارزان بودن قابلیت اجرا تقریبا در تمام شرایط را دارد. پیاده روی نقطه آغاز خوبی برای کسی است که به فعالیت جسمانی عادت ندارد. قدم زدن با سرعت متوسط به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه بهتر از دویدن شدید به مدت ۲۰ دقیقه است. چرا که در قدم زدن احتمال آسیب کمتر است اگر چه هر دو آمادگی جسمانی را افزایش می دهند.

  • در ادامه این مطلب پروجیم اصول پیاده وری صحیح را برای شما عزیزان توضیح خواهد داد.

اصول پیاده روی

سرعت و مدت زمان پیاده روی مناسب:

  • سرعت راه رفتن باید آنقدر باشد که فرد عرق کرده و ضربان قلب او در محدوده ضربان قلب هدف قرار گیرد.
  • پیاده روی باید حداقل ۱۰ دقیقه به طور پیوسته ادامه یابد. قدم زدن با دوستان، همراه با خرید و تماشای مغازه ها در حین قدم زدن و یا راه رفتن در خانه برای انجام کارهای خانه را نمی توان فعالیت هوازی به منظور افزایش آمادگی قلب تنفسی محسوب کرد.
  • پیاده روی برای کسی که سابقه فعالیت ورزشی ندارد، می تواند سنگین محسوب شود لذا روز های اول ۵ تا ۱۰ دقیقه را رفتن تند را آغاز کنید و به مرور ظرف ۶ هفته آن را به ۳۰ دقیقه برسانید.
  • حتما از کفش های مناسب و مخصوص پیاده روی استفاده کنید. در غیر این صورت دچار آسیب های مختلف می شوید که شما را نه تنها از ادامه فعالیت باز خواهد داشت، بلکه به زندگی عادیتان لطمه خواهد زد.

همچنین بخوانید
مجموعه ورزشی BTM

حالت بدن در پیاده روی صحیح :

  • حالت بدن را حفظ کنید، پشت صاف، شکم کمی تو و دست ها را در هنگام راه رفتن در جهت مخالف یکدیگر به جلو و عقب حرکت دهید. با این کار، ضمن اینکه کالری بیشتری می سوزانید، قسمت بالای بدن شما تیز فعالیت خواهد داشت.
  • برای راه رفتن از روش پاشنه-پنجه استفاده کنید. ابتدا باید پاشنه ی پای جلو به زمین اصابت کند و بعد پنجه همان پا. در هنگام بلند کردن پای عقب، وقتی که پاشنه از زمین بلند شد مختصری زانو را خم کنید. شما باید بتوانید این عمل را در عضلات ساق احساس کنید.
  • به خود فشار بیش از حد نیاورید و با سرعتی حرکت کنید که هنگام راه رفتن به راحتی بتوانید حرف بزنید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/ciXd0

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات