دستور تهیه اسپاگتی ایتالیایی بسیار خوش مزه و لذیذ

روش تهیه اسپاگتی بدون گوشت همراه با طعمی فوق العاده

294

اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی(برای یک نفر):

  • فلفل قرمز(خرد شده): یک عدد(۲۰ گرم)
  • نمک و پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • روغن سویا: به مقدار لازم
  • سیر(له شده): سه حبه (۱۵گرم)
  • عصاره سبزیجات: یک دوم عدد
  • جعفری(خرد شده): دو قاشق سوپ خوری (۲۰ گرم)
  • ماکارونی: ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمسان(رنده شده): دو قاشق سوپ خوری (۲۰گرم)
  • پنیر پارمسان، جعفری(خرد شده): مقداری برای تزئین

نکته:

میتوان این غذا را به عنوان غذای کم هزینه نیز محسوب کرد.

اسپاگتی ایتالیایی

روش تهیه اسپاگتی ایتالیایی:

  • ابتدا جعفری و فلفل قرمز را کاملا شسته و خرد کنید.
  • فلفل قرمز خرد شده، نمک و پودر فلفل قرمز را با روغن سویا تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • بعد از آن جعفری خرد شده را به همراه عصاره سبزیجات به آنها اضافه کنید و مجدد آنها را تفت دهید.
  • پس از اینکه آنها را تفت دادید، ظرف تان را از روی حرارت بردارید.
  • ماکارونی را در قابلمه ای به همراه مقداری آب جوش، نمک، روغن ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید ماکارونی بپزد. به حدی ماکارونی را بپزید که مفز آن نرم شود. سپس ماکارونی را آبکش کنید.
  • بعد از آبکش کردن، ماکارونی را به موادی که تفت داده اید اضافه کنید و خوب همه ی مواد را با ماکارونی، روی حرارت مخلوط کنید و تفت دهید.
  • سپس پنیر پارمسان را به مواد درون قابلمه تان اضافه کنید.
  • در آخر نیز مخلوط ماکارونی را در ظرف مورد نظر خود ریخته و در صورت تمایل با مقداری پنیر پارمسان رنده شده، جعفری خرد شده و فلفل قرمز روی آن را تزئین کنید. حال غذای شما آماده است، نوش جانتان!

همچنین بخوانید
رژیم غذایی کتوژنیک چیست؟

میزان کالری اسپاگتی ایتالیایی:

میزان کالری در این مقدار از اسپاگتی به اندازه زیر میباشد:

  • انرژی: ۵۰۲/۷ کیلو کالری
  • چربی: ۳۶/۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۷/۵ گرم
  • پروتئین: ۸/۵ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/2LMnC

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات