دستور تهیه اسپاگتی ایتالیایی بسیار خوش مزه و لذیذ
روش تهیه اسپاگتی بدون گوشت همراه با طعمی فوق العاده
اسپاگتی ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی(برای یک نفر):
- فلفل قرمز(خرد شده): یک عدد(۲۰ گرم)
- نمک و پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
- روغن سویا: به مقدار لازم
- سیر(له شده): سه حبه (۱۵گرم)
- عصاره سبزیجات: یک دوم عدد
- جعفری(خرد شده): دو قاشق سوپ خوری (۲۰ گرم)
- ماکارونی: ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمسان(رنده شده): دو قاشق سوپ خوری (۲۰گرم)
- پنیر پارمسان، جعفری(خرد شده): مقداری برای تزئین
نکته:
میتوان این غذا را به عنوان غذای کم هزینه نیز محسوب کرد.
روش تهیه اسپاگتی ایتالیایی:
- ابتدا جعفری و فلفل قرمز را کاملا شسته و خرد کنید.
- فلفل قرمز خرد شده، نمک و پودر فلفل قرمز را با روغن سویا تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- بعد از آن جعفری خرد شده را به همراه عصاره سبزیجات به آنها اضافه کنید و مجدد آنها را تفت دهید.
- پس از اینکه آنها را تفت دادید، ظرف تان را از روی حرارت بردارید.
- ماکارونی را در قابلمه ای به همراه مقداری آب جوش، نمک، روغن ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید ماکارونی بپزد. به حدی ماکارونی را بپزید که مفز آن نرم شود. سپس ماکارونی را آبکش کنید.
- بعد از آبکش کردن، ماکارونی را به موادی که تفت داده اید اضافه کنید و خوب همه ی مواد را با ماکارونی، روی حرارت مخلوط کنید و تفت دهید.
- سپس پنیر پارمسان را به مواد درون قابلمه تان اضافه کنید.
- در آخر نیز مخلوط ماکارونی را در ظرف مورد نظر خود ریخته و در صورت تمایل با مقداری پنیر پارمسان رنده شده، جعفری خرد شده و فلفل قرمز روی آن را تزئین کنید. حال غذای شما آماده است، نوش جانتان!
میزان کالری اسپاگتی ایتالیایی:
میزان کالری در این مقدار از اسپاگتی به اندازه زیر میباشد:
- انرژی: ۵۰۲/۷ کیلو کالری
- چربی: ۳۶/۳ گرم
- کربوهیدرات: ۳۷/۵ گرم
- پروتئین: ۸/۵ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/2LMnC
نظرات