طرز تهیه خورش مرغ کاری و میزان کالری آن

خورش مرغ کاری یک غذای هندی بسیار خوش طعم است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. در این مطلب روش پخت آن را مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد.

557

مواد لازم برای خورش مرغ کاری

برای تهیه مرغ کاری مواد زیر لازم است(برای ۶ نفر):

  • ران مرغ: شش عدد (۲۴۰۰ گرم)
  • روغن مایع (مخصوص سرخ کردنی): به مقدار لازم
  • سیر(خرد شده): یک حبه (۵ گرم)
  • پیاز (ورقه شده) : یک عدد (۱۴۰ گرم)
  • پودر کاری : یک قاشق چایخوری (۳ گرم)
  • آرد : دو قاشق سوپخوری (۱۸ گرم)
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه (۲۸۰ میلی لیتر)
  • فیله گوجه فرنگی (خرد شده) : دو عدد (۲۰۰ گرم)
  • پوره انبه : یک قاشق سوپخوری (۱۵ گرم)
  • آب لیموی تازه : یک قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)

روش تهیه مرغ کاری :

  • ران های مرغ را نصف کرده و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند، بعد از قابلمه آنها را در آورید.
  • سیر و پیاز را خرد کرده و در همان روغنی که مرغ ها را سرخ کرده اید آنها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس پودر کاری را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و دو دقیقه به آرامی هم بزنید.
  • آرد را در آب مرغ حل کنید و سپس آن را به سیر و پیازی که در قابلمه است اضافه کنید. اجازه دهید آنها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند. گوجه فرنگی را به همراه پوره انبه و آب لیموی تازه به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش دیگر بزند و به عبارتی کاملا جا بیافتد.

مرغ کاری

نکته:

  • برای بدست آوردن  فیله گوجه فرنگی ابتدا آنها را شسته و سپس گوجه فرنگی را به صورت درسته در آب جوش انداخته و پس از چند لحظه بلافاصله در آب سرد بیندازید. سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت مکعبی آنها را خرد کنید.

همچنین بخوانید
فواید،مواد غذایی و روش مصرف ویتامین ها

پیشنهاد:

  • در صورت تمایل میتوانید مرغ کاری را به همراه پلو و ترشی هندی سرو کنید.

میزان کالری مرغ کاری:

در هر پرس از مرغ کاری به میزان زیر کالری وجود دارد:

  • انرژی: ۱۰۶۱/۳ کیلوکالرب
  • چربی: ۶۷/۲ گرم
  • کربوهیدرات: ۶/۲ گرم
  • پروتئین: ۱۰۰/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/PZY4a

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات