۸۷ گرم انار معادل با نصف فنجان از دانه های انار حاوی:
- ۷۲ کالری
- ۱۶٫۳ گرم کربوهیدرات
- ۱٫۵ گرم پروتئین
- ۱ گرم چربی
- ۳٫۵ گرم فیبر
- ۱۱٫۹ گرم قند
- ۱۴٫۳ میکروگرم ویتامین (K) کا ۱۷٫۹ درصد از مصرف روزانه
- ۸٫۹ میلی گرم ویتامین (C) ث ۱۴٫۸ درصد از مصرف روزانه
- ۳۳ میکروگرم فولات (Folate) یا فولیک اسید (folic acid) یا ویتامین (B9) ب۹ به مقدار ۸٫۳ درصد از مصرف روزانه
- ۲۰۵ میلی گرم پتاسیم (Potassium) 5.9 درصد از مصرف روزانه
- ۰٫۰۷ میلی گرم ویتامین (B6) ب۶ به مقدار ۳٫۵ درصد از مصرف روزانه
- ۳۱ میلیگرم فسفر (Phosphorus) 3.1 درصد از مصرف روزانه
۷ مزیت استفاده از دانه های انار
-
داروی تقویتی طبیعی
در بسیاری از فرهنگ ها، انار به دلیل داشتن دانه های زیاد از باروری بالایی برخوردار بوده است، اما در سال های اخیر، عناوین خبری حتی در مورد تاثیر ویوگرافی انار نیز شگفت زده شده است. مطالعه ی دانشگاه کوئین مارگارت در ادینبورگ نشان داد مصرف آب انار خالص به طور قابل توجهی باعث افزایش میزان تستوسترون بزاق (به طور متوسط ۲۴ درصد) علاوه بر اثرات مثبت بر فشار خون و خلق و خوی است. افزایش تستوسترون می تواند منجر به احساسات شدید و افزایش میل جنسی شود.
نگرانی در مورد اختلال نعوظ: انار نشان داده است که در افزایش جریان خون و پاسخ نعوظ در مطالعات حیوانی سودمند است، لذا مزایای انار به عنوان یک درمان طبیعی برای ناتوانی جنسی ممکن است به زودی برای انسان نیز یافت شود.
-
کاهش آرتروز و درد مفاصل
آرتریت التهاب یک یا چند مفصل است که باعث درد و سفتی می شود که می تواند با سن افزایش یابد. در ایالات متحده بیش از ۳ میلیون مورد آرتریت وجود دارد. انار به دلیل داشتن مواد مغذی درمانی بصورت طبیعی برای آرتریت ایجاد می کند، زیرا منبع آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونول ها میباشد که به عنوان عوامل ضد التهابی در بدن عمل می کنند.
تست حیوانات نشان می دهد که عصاره دانه انار می تواند شروع و بروز آرتریت را کاهش دهد. مطالعات انجام شده روی حیوانات نیز نشان می دهد که شدت آرتریت و التهاب مفصلی با مصرف عصاره انار کاهش می یابد.
اگر در حال حاضر داروی آرتریت مصرف میکنید، قبل از اضافه کردن انار به رژیم روزانه خود، با پزشک خود مشورت کنید.
-
مبارزه با سرطان
هنگامی که اسم سرطان می آید، تحقیقات بیشتر و بیشتر میشوند. تحقیقات انجام شده نشان میدند که دانه های انار یک غذای قوی ضد سرطانی هستند. انار نشان داده است که اثرات ضد توموری دارد و همچنین برای از بین بردن انواع مختلفی از سلول های سرطانی مفید میباشد.
مطالعات متعدد نشان می دهد که عصاره انار مانع تکثیر سلول های سرطانی پستان و حتی مرگ سلول های ایجاد شده می شود. روغن دانه انار حاوی پاناسیک اسید است که یک اسید چرب امگا -۵ چند لایه غیر اشباع است که نشان داده شده است که مانع از تکثیر سلولهای سرطان پستان می شود.
تحقیقات بیشتری نشان می دهد که نوشیدن آب انار همچنین ممکن است رشد سرطان پروستات را که سرطان پیشرو در مردان در ایالات متحده است، کند کند. محققان دریافتند که مصرف انار در مطالعه افراد مبتلا به سرطان پروستات باعث افزایش سطح آنتیژن خاص پروستات (PSA) می شود. مطالعات دیگر نشان داده است که ترکیبات خاصی در آب انار وجود دارد که، اثرات ضد تومورزی قوی دارند و رشد سلول های سرطانی پروستات را در آزمایشگاه مهار می کنند.
-
پایین آوردن فشار خون
آب انار حاوی انواع مختلف آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های زیستی است که از طریق چندین مکانیسم، باعث افزایش سلامت قلبی عروقی، از جمله فشار خون سالم می شود.
مطالعه ها در سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که مصرف آب انار باید در چهارچوب مداخلات رژیم غذایی و دارویی برای فشار خون بالا (فشار خون بالا) مورد توجه قرار گیرد. تحقیقات دیگر منتشر شده در تحقیقات فیتوتراپی همچنین نشان داد که آب انار یک مکمل سودمند برای محافظت از قلب بیماران مبتلا به فشار خون بالا می باشد و باعث کاهش فشار خون به طور طبیعی پس از دو هفته مصرف روزانه میشود.
-
مبارزه با عفونت های باکتریال
انار دارای صدها ترکیب مختلف زیست فعال، از جمله اسید ellagic ،ellagitannins،اسید پانونیکیک، فلاونوئیدها، آنتوسایانیدین ها، آنتوسیانین ها، فلوئون ها و فلاون ها استروژنیک است که از اجزای مفید انار است. عصاره های انار از زمان های قدیم برای درمان بیماری های مختلف از جمله عفونت های انگلی و میکروبی، اسهال، زخم، آفت، خونریزی و عوارض تنفسی استفاده شده است.
-
بهبود سلامت قلب
بیماری قلب علت اصلی مرگ در ایالات متحده است. آب انار حاوی آنتی اکسیدان ها در سطوح بالاتر از بسیاری از آبمیوه های دیگر است و آب انار می تواند کلسترول را در رگهای افرادی که در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند، از بین ببرد.
تحقیقات منتشر شده در تغذیه بالینی، مصرف انار ارا در بیماران مبتلا به تنگی شرایین کاروتید مورد بررسی قرار داد، یک یا دو رگ اصلی در قسمت گردن قرار دارد که از طریق آن خون از قلب به مغز می رسد. بیمارانی که آب انار مصرف کردند، فشار خونشان را بیش از ۱۲ درصد کاهش دادند و در پلاک آترواسکلروز ۳۰ درصد کاهش داشتند.
بیمارهایی که آب انار را مصرف نکرده بودند، در واقع پلاک آترواسکلروز را ۹ درصد افزایش دادند. به طور کلی، این مطالعه نشان داد مصرف آب انار سبب کاهش پلاک در رگ کاروتید و همچنین کاهش فشار خون و کاهش LDL می شود.
-
بهبود حافظه
مطالعات در مورد انار تقویت حافظه و دیگر مزایای پلی فنل ها را گزارش کرده اند که در دانه های انار و آب آنها فراوان است. یک مطالعه منتشر شده در پزشکی تکمیلی نشان می دهد که پلی فنول انار ممکن است به کمبود حافظه ناشی از جراحی قلب کمک کند.
در مطالعه دیگری افراد سالخورده با شکایت های مشکل حافظه، هشت اونس آب انار یا نوشیدنی پودر همسان با طعم دهنده را برای چهار هفته نوشیدن نوشیدند. افرادی که آب انار را نوشیدند، نشانگرهای حافظه کلامی و بصریشان به طور چشمگیری بهبود یافت.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی که توسط گروه روانشناسی در دانشگاه لومیا لیندا انجام شده است، انار ممکن است به تأخیر در شروع یا پیشرفت آهسته بیماری آلزایمر کمک کند، و انار را به عنوان درمان طبیعی آلزایمر نشان می دهد. مطالعات دیگر حیوانی نیز نشان داد که عصاره دانه انار پتانسیل درمانی برای حافظه و هماهنگی عضلانی را نشان می دهد که احتمالا مربوط به اقدامات ضد عفونی کننده رادیکال آزاد و ضد عفونی است.
-
برگرفته از: وبسایت Dr Axe
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/PLuQd
نظرات