روش تهیه تکه های بره با سس قارچ لذیذ و خوش طعم!
با ما همراه باشید تا با دستور تهیه خوراک بره آشنا شوید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
تکه های بره با سس قارچ
در فصل بهار و تابستان علاوه بر اینکه سبزیجات و میوه های بهاری لطیفی در سفره خود خواهید داشت، استفاده از گوشت حیواناتی نظیر بره بهاری نیز به دلیل ترد بودن بسیار مطبوع خواهد بود. با ما همراه باشید تا با روش تهیه خوراک تکه های بره آشنا شوید و از طعم لذید آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تکه های بره با سس قارچ(برای چهار نفر):
- راسته بره(بی استخوان): ۸ قطعه(۸۰۰ گرم)
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری(۳۰ میلی لیتر)
- پیاز(کوچک حلقه شده): ۸ عدد(۱۶۰ گرم)
- سیر(خرد شده): ۴ حبه (۲۰ گرم)
- قارچ(ورقه شده): ۲۰ عدد(۳۰۰ گرم)
- کره: یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)
- استاک گوشت(آب گوشت): یک پیمانه( ۱۶۰ میلی لیتر)
- سرکه بالزامیک: یک چهارم پیمانه(۴۰ میلی لیتر)
روش تهیه تکه های بره با سس قارچ:
- به گوشت نمک و فلفل زده و در مقداری آرد سفید بغلطانید. سپس تکه های گوشت بره را تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود.
- سپس در روغن زیتون دو طرف آن را سرخ کنید.
- بعد پیاز، سیر و قارچ را در یک ظرف دیگر به همراه کره تفت دهید.
- سپس آب گوشت یا همان استاک گوشت را به تکه های بره ای که سرخ کرده اید اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد تا میزان آب آن به یک سوم حالت اولیه برسد.
- سپس سرکه بالزامیک را اضافه کنید و در آخر نیز این خوراک را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه خود تزئین کنید.نوش جان!
پیشنهادی دیگر برای تکه های خوراک بره :
- در صورت تمایل می توانید سرکه را به مواد اضافه نکنید و آن را در ظرف دیگری ریخته و به همراه تکه های بره سرو کنید و از آن لذت ببرید.
میزان کالری خوراک تکه های بره:
در هر پرس تکه های بره با سس قارچ به میزان زیر کالری وجود دارد:
- انرژی ۸۰۲ کیلو کالری
- چربی ۵۹/۶ گرم
- کربوهیدرات ۹/۴ گرم
- پروتئین ۵۵/۲ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/ATKCP
نظرات