طرز تهیه سالاد کوسکوس ؛ رژیمی و خوش طعم
کوسکوس از سالم ترین گروه غلات است و حاوی ویتامین ب ۶ ، نیاسین، ریبوفلاوین و اسیدفولیک است. این سالاد خوش طعم و خوش عطر را می توانید جایگزین پلو و خورش و پاستاهای مختلف کنید.
سالاد خوش طعم کوسکوس
نام سالاد کوسکوس که بسیار خوش طعم و مفید است، از ماده اصلی آن که کوسکوس است گرفته شده است. کوسکوس نوعی بلغور گندم است و غذای اصلی و پر استفاده در شمال آفریقا، الجزایر، مراکش، تونس، موریتانی و لیبی و به میزان کمتر در سیسیل می باشد. این بلغور در بعضی کشورهای عربی و اروپایی هم بسیار محبوب است.
فواید و خواص آن
کوسکوس از سالم ترین گروه غلات است و حاوی ویتامین ب ۶ ، نیاسین، ریبوفلاوین و اسیدفولیک است. این نوع بلغور در هر ۱۰۰ کالری خود، ۶/۳ گرم پروتئین دارد و در مقایسه با برنج و پاستا، دارای چربی خیلی کمتری است. کوسکوس(بلغور گندم) در بعضی کشور ها به صورت بسته بندی یافت می شود و در ایران نیز موجود است. این سالاد خوش طعم و خوش عطر را می توانید جایگزین پلو و خورش و پاستاهای مختلف کنید. این سالاد را می توان طبق دستور به شکا کاملاً رژیمی و یا به جای ماست به همراه سس استفاده نمود همچنین می توانید از گوشت مرغ در تهیه آن استفاده کنید.
مواد لازم برای سالاد کوسکوس (۴ نفر)
- کوسکوس یا بلغورعربی به میزان ۲۵۰ گرم
- سبزیجات معطر یک دوم پیمانه
- کره یک قاشق غذاخوری
- پنیرهالومی یا پنیر کبابی ۲۵۰ گرم
- ماست به میزان یک دوم پیمانه
- یک یا دو قاشق چایخوری ادویه هریسا ( حاوی فلفل قرمز، چیلی، سیر، دانه گشنیز، زعفران، گل رز و همچنین مقداری روغن گیاهی مانند روغن زیتون )
- نخود پخته به میزان ۲۰۰ گرم
- فلفل قرمز بوداده دو عدد
- مدت زمان آماده سازی سالاد کوسکوس ۱۵ دقیقه
- مدت زمان طبخ ۱۵ دقیقه
روش تهیه سالاد کوسکوس
- کوسکوس یا بلغور عربی را در یک ظرف بزرگ بریزید (اگر کوسکوس موجود نبود می توانید از بلغور استفاده کنید). به میزان ۴۰۰ میلی لیتر آب جوش را به ظرف اضافه کنید و سپس کره را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کره به طور کامل آب شود. صبر کنید این مخلوط ۱۰ دقیقه به همین صورت باقی بماند.
- ورقه های پنیر را برای دو تا ۳ دقیقه در ماهی تابه داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی و برشته شود.
- در یک ظرف دیگر ماست را ریخته و ادویه هریسا را به آن اضافه کنید. میزان اضافه کردن ادویه را به دلخواه خود انتخاب کنید. نخود ها را به ماست اضافه کنید و بعد از آن فلفل قرمز بوداده را باز کرده و دانه های آن را جدا کنید و فلفل را به قطعات کوچکتر برش دهید.
- حال آنچه دورن ظرف اول بود را کم کم به ظرف دوم اضافه کنید و سبزیجات را در یک سمت سالاد و ورقه های پنیر طلایی را در یک سمت دیگر، روی سالاد قرار دهید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/16BPc
نظرات