بعد از غذاهای پرچرب چی بخوریم؟
اگر اهل خوردن غذاهای چرب و چیلی هستید خوردنی هایی را به شما معرفی میکنیم که حتما بعد از غذاهای پرچرب بخورید تا از مضرات آن کم کنید.با ما همراه باشید.
خوشبختانه روش های ساده و کارآمدی برای وجود دارد، بایستی بعد از خوردن غذاهای پرچرب حتما این خوراکی ها را بخورید.
به طور حتم شما نمی توانید آثار مضر در اثر از غذاهای پرچرب یا به اصلاح جانک فودها و همچنین نوشیدنیهای حاوی قند زیاد را به طور کامل از بین ببرید ولی مصرف بعضی از مواد غذایی درست بعد از این وعده های غذایی خطرناک، از میزان آثار مضر آنها تا حدی زیادی کم خواهد کرد.
در اینجا مناسب ترین گزینه های غذایی برای از بین بردن یا به حداقل رساندن اثرات مضر غذاهای پرچرب معرفی شده است:
ماست یونانی و توت ها:
حتی اگر علاقه ی چندانی برای مصرف ماست به همراه میوه های خانواده توت نداشته باشید، این را بایستی بدانید که خوردن آنها بخصوص در اوایل صبح کلیدی برای بالا بردن متابولیسم است. ماست یونانی شامل باکتری های مفید به نام لاکتوباسیلوس است که می تواند التهاب روده ای ناشی از نوشیدنی های شیرین و غذاهای پرچرب را کم کند.
چای سبز
این نوشیدنی پرطرفدار، علاوه بر این که انرژی شما را در آغاز صبح بالا می برد، غنی از آنتی اکسیدان هایی برای پیشگیری از آسیب های سلولی است. پیشگیری از آسیب های سلولی که بر اثر مصرف غذاهای پرچرب است. تحقیقات نشان می دهد که استفاده چای سبز قند خون را نیز تنظیم می کند و اثرات مضر ناشی از نوشیدنی های شیرین را به حداقل می رساند.
آب
علاوه بر این که کلید هیدراسیون در طول روز است، سموم بدن متاثر از مصرف غذاهای پرچرب را از بین می برد و به هضم موثر این مواد غذایی و جلوگیری از نفخ شدید می کند.
تخم مرغ
اسیدهای آمینه موجود در تخم مرغ موجب دفع سموم از طریق ادرار می شود. مصرف تخم مرغ همراه با سبزیجات غنی از فیبر مثل اسفناج و گوجه فرنگی موجب بهتر شدن فرآیند تنفس و هضم بهتر مواد غذایی می شود ضمن این که از نفخ و گاز متاثر از مصرف غذاهای پرچرب نیز پیشگیری می کند.
چای زنجبیل
اگر بعد از مصرف غذاهای پرچرب و آماده، احساس سوزش در ناحیه معده و ریفلاکس معده می کنید، چای زنجبیل می تواند مناسب ترین گزینه برای از بین بردن این علائم باشد. این دم نوش آرامبخش، ضد اسپاسم است و باعث شل شدن ماهیچه های دستگاه گوارش می شود.
موز و میوه های آب دار
مصرف نوشیدنی های الکلی موجبب کم شدن سطوح پتاسیم در بدن می شود. در این زمان مناسب ترین گزینه های غذایی، موز، آب نارگیل و سیب زمینی شیرین هستند که علاوه بر جبران پتاسیم از دست رفته، موجب کم شدن نفخ و کم شدن سدیم در بدن می شوند.
میوه هایی مثل گریپ فروت، پرتقال، هلو و تمشک افزون بر این که به هیدراته ماندن در طول روز کمک شایانی می کنند، دارای ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فیبر برای کمک به هضم موثر غذا و افزایش انرژی روزانه هستند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/w6pRw
نظرات