طرز تهیه کباب چشم بادامی ها (کباب بولگوگی)

طرز تهیه یک نوع کباب بسیار خوشمزه و لذیذ که بسیار هم پرطرفدار است

1,394

طرز تهیه کباب بولگوگی پرطرفدار

مواد لازم برای تهیه کباب بولگوگی :

  • گوشت راسته(گوساله یا گوسفند): ۷۰۰ گرم
  • سیر: ۶ حبه
  • پیاز: ۱ عدد
  • زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل: یک قاشق مربا خوری
  • گلابی: ۱ عدد
  • پیازچه خرد شده : ۳ عدد
  • هویج کوچک نازک خلال شده: ۱ عدد
  • سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای(شربت برنج): ۲ قاشق غذاخوری سر صاف
  • روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

جایگزین ها:

  • بهتر است بدانید که استفاده از شکر قهوه ای به دلیل سالم تر آن است، در صورت عدم دسترسی میتوانید از شکر سفید استفاده کنید.
  • در صورت در دسترس نبودن کباب پز برقی میتوانید از یک ماهیتابه قرار گرفته روی آتش استفاده کنید، ولی کباب ها نباید با روغن سرخ شوند وگرنه مزه کباب نمی دهند.

 کباب کره ای

روش تهیه کباب بولگوگی

  • تهیه این غذا بسیار ساده و آسان است؛ در ابتدا باید گوشت را به قطعات بسیار نازک و پهن ببریم. بعد گوشت را در مواد مخصوص می خوابانیم تا نرم شود. برای این کار به دستگاه غذا ساز نیاز داریم. سیر، پیاز، زنجبیل و گلابی را در دستگاه ریخته و له می کنیم. به طوریکه به پوره تبدیل شود.
  • حالا پوره را به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه ها و هویج خرد شده، سس سویا،. شکر قهوه ای، فلفل سیاه و روغن کنجد را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و آن را برای یک ساعت کنار می گذاریم تا مواد به اصطلاح کاملا به خورد گوشت برود.
  • این غذا همچنین با سس سویا غلیظ و مخصوص کره ای که شامل کنجد، روغن کنجد، پیازچه خرد شده، عسل، سس فلفل قرمز تند، سیر و پوره سویا پخته که در واقع به صورت پوره در آمده است، سرو می شود.
  • برای تهیه سس از این مواد به اندازه دو قاشق غذا خوری و عسل یک قاشق غذاخوری در دستگاه غذاساز ریخته و آن را به صورت پوره در آورید. بعد از آماده شدن کنجد را هم اضافه کنید. باقیمانده را میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
  • حالا میتوانید به دلیل در دسترس نبودن سینی مخصوص از کباب پز برقی استفاده کنید، چون کباب ها باید در یک سینی که دارای سوراخ های ریز است قرار داده شوند تا به خوبی پخته و کباب بشوند.
همچنین بخوانید
با ١٠ غذای خارق العاده برای ساخت عضلات آشنا شوید

کباب بولگوگی

نکات مهم در هنگام کباب کردن:

  • نکته مهم در تهیه این کباب این است که اولا این کباب باید مداوم زیر و رو شود.
  • دوما این کباب نباید زیاد خشک شود در غیر اینصورت مزه خوبی نخواهد داشت.
روش سرو کباب بولگوگی :
  • کره ای ها معمولا این کباب را به طرز خاصی می خورند. به این صورت که تکه های کباب را روی برگ کاهو گذاشته بعد کمی سس اضافه کرده و در نهایت برگ کاهو را پیچیده و میل می کنند.
  • البته این کباب را میتوان با برنج هم سرو کرد.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/s1A5n

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات