روش تهیه خورش گوجه سبز با طعمی فوق العاده!

با ما همراه باشید تا روش تهیه غذایی تابستانی و فوق العاده خوش طعم را بیاموزید و از آن لذت ببرید.

413

مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز (برای ۴ نفر):

مواد لازم برای خورش گوجه سبز به شرح زیر می باشد:

پیاز (خلال شده): یک عدد (۱۴۰ گرم)

روغن مایع (مخصوص سرخ کردنی): به مقدار لازم

گوشت مغز ران (گوسفندی یا گوساله): ۵۰۰ گرم

آب: چهار الی پنج پیمانه (۶۴۰ الی ۸۰۰ میلی لیتر)

نعناع و جعفری تازه (خرد شده) : یک کیلو

گوجه سبز : ۵۰۰ گرم

آب لیمو یا آب غوره : دو قاشق سوپ خوری ( ۲۸ میلی لیتر)

زعفران (ساییده شده و حل شده در آب جوش) : یک قاشق سوپ خوری(۱۴ میلی لیتر)

نمک و فلفل : به مقدار لازم

خورش گوجه سبز

دستور تهیه خورش گوجه سبز

  • ابتدا پیاز را خلالی کنید.
  • سپس قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید چند لحظه روغن داغ شود. پیازهای خلالی شده را درون ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
  • سپس گوشت را به قطعات درشت برش داده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  • بعد از تفت دادن، آب را اضافه کرده و در ظرف را ببندید و اجازه دهید جوش بیاید. پس از جوش آمدن نیز حرارت زیر قابمله را ملایم کنید.
  • سپس در ماهیتابه ای دیگر نعناع و جعفری را در روغن تفت دهید و بعد از تفت دادن آنها را به قابلمه ای که گوشت در آن قرار دارد اضافه کنید.
  • زمانی که خورش گوجه سبز نیم پز شد گوجه سبز، آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و در ظرف را ببندید تا خورش پخته شود و جا بیفتد.
  • این خورش بسیار خوش طعم و معمولا مورد پسند ایرانیان بوده و به همراه برنج سرو می شود. نوش جان!
همچنین بخوانید
بازسازی عضلات بعد از تمرین

پیشنهادی برای خورش گوجه سبز :

به خورش گوجه سبز می توانید سه الی چهار قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید.

کالری خورش گوجه سبز

کالری موجود در خورش گوجه سبز به مقدار زیر می باشد :

انرژی : ۳۹۳ کیلو کالری

چربی : ۱۵/۳ گرم

کربوهیدرات : ۳۰ گرم

پروتئین : ۱۰/۷ گرم

لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/5WzY3

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات