روش تهیه خورش گوجه سبز با طعمی فوق العاده!
با ما همراه باشید تا روش تهیه غذایی تابستانی و فوق العاده خوش طعم را بیاموزید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز (برای ۴ نفر):
مواد لازم برای خورش گوجه سبز به شرح زیر می باشد:
پیاز (خلال شده): یک عدد (۱۴۰ گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردنی): به مقدار لازم
گوشت مغز ران (گوسفندی یا گوساله): ۵۰۰ گرم
آب: چهار الی پنج پیمانه (۶۴۰ الی ۸۰۰ میلی لیتر)
نعناع و جعفری تازه (خرد شده) : یک کیلو
گوجه سبز : ۵۰۰ گرم
آب لیمو یا آب غوره : دو قاشق سوپ خوری ( ۲۸ میلی لیتر)
زعفران (ساییده شده و حل شده در آب جوش) : یک قاشق سوپ خوری(۱۴ میلی لیتر)
نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور تهیه خورش گوجه سبز
- ابتدا پیاز را خلالی کنید.
- سپس قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید چند لحظه روغن داغ شود. پیازهای خلالی شده را درون ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
- سپس گوشت را به قطعات درشت برش داده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
- بعد از تفت دادن، آب را اضافه کرده و در ظرف را ببندید و اجازه دهید جوش بیاید. پس از جوش آمدن نیز حرارت زیر قابمله را ملایم کنید.
- سپس در ماهیتابه ای دیگر نعناع و جعفری را در روغن تفت دهید و بعد از تفت دادن آنها را به قابلمه ای که گوشت در آن قرار دارد اضافه کنید.
- زمانی که خورش گوجه سبز نیم پز شد گوجه سبز، آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و در ظرف را ببندید تا خورش پخته شود و جا بیفتد.
- این خورش بسیار خوش طعم و معمولا مورد پسند ایرانیان بوده و به همراه برنج سرو می شود. نوش جان!
پیشنهادی برای خورش گوجه سبز :
به خورش گوجه سبز می توانید سه الی چهار قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید.
کالری خورش گوجه سبز
کالری موجود در خورش گوجه سبز به مقدار زیر می باشد :
انرژی : ۳۹۳ کیلو کالری
چربی : ۱۵/۳ گرم
کربوهیدرات : ۳۰ گرم
پروتئین : ۱۰/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/5WzY3
نظرات