دستور تهیه کرفس با روکش پنیر برشته شده لذیذ

غذایی خوش طعم و لذیذ با کرفس و پنیر برشته شده

288

کرفس با روکش پنیر (غذای گیاهی)

مواد لازم برای تهیه کرفس با روکش پنیر (برای ۶ نفر):

  • کرفس (به قطعات ۸ سانتی متر خرد شده): پنج ساقه (۴۰۰گرم)
  • استاک سبزیجات(آب سبزیجات): دو پیمانه(۳۲۰ میلی لیتر)
  • تخم مرغ :دو عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
  • خامه گیاهی : یک چهارم پیمانه (۵۰ گرم)
  • آب لیمو : یک قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
  • برگ کرفس و جعفری (خرد شده): چهار قاشق سوپخوری(۶۰ گرم)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پنیر گودا (رنده شده) : ۱۰۰ گرم

کرفس با روکش پنیر

روش تهیه کرفس با روکش پنیر (غذای گیاهی):

  • ساقه های کرفس را به اندازه ۸ سانتی متر خرد کنید و سپس ساقه های کرفس که خرد کرده اید را در استاک سبزیجات (آب سبزیجات) ریخته و بپزید. توجه داشته باشید که به حدی آب درون قابلمه حاوی ساقه کرفس بریزید که بعد از پخته شدن آب نداشته باشد.
  • بعد از پخته شدن ساقه های کرفس، یک ظرف نسوز را با مقداری روغن چرب کنید و ساقه های کرفس پخته شده را در آن بچینید.
  • سپس تخم مرغ ها، خامه و آب لیمو را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و برگ های کرفس خرد شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.
  • این مخلوط را روی کرفس هایی که در ظرف نسوز چیده اید بریزید. در آخر نیز پنیر گودای رنده شده را روی آنها بپاشید.
  • فر منزل خود را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سپس ظرف حاوی مواد گفته شده را در طبقه وسط آن بگذارید. اجازه دهید این ظرف در فر شما برای مدت نیم ساعت بماند تا کاملا پنیر آن سرخ شده و مواد آن بپزد و سپس آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

همچنین بخوانید
کدام نوشیدنی آنتی اکسیدان قوی در برابر بیماری ها است؟

نکته:

  • هنگامی که کرفس خریداری می کنید توجه داشته باشید که کرفس ساقه های نازک و ظریف داشته باشد و رنگ ساقه های آن نیز سبز روشن باشد تا کرفسی که خریداری میکنید تازه باشد.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/ols0w

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات