نکات خانه داری و زیبایی با معجزه جوش شیرین

جوش شیرین ترکیبی بی طعم و بو است که به صورت پودری سفید یا بلورین مورد استفاده قرار می گیرد. با ما همراه باشید تا با خواص کاربردی این ماده بیشتر آشنا شوید.

bicarbonate
395

جوش شیرین

جوش شیرین ترکیبی بی طعم و بو است که به صورت پودری سفید یا بلورین مورد استفاده قرار می گیرد. از این پودر بیشتر برای متخلخل کردن خمیر نان استفاده می شود. همچنین از آن به عنوان یک بوگیر بسیار مناسب برای یخچال نیز می توان استفاده کرد. با ما همراه باشید تا با خواص کاربردی این ماده در خانه داری و زیبایی بیشتر آشنا شوید.


خانه داری

  • با اضافه کردن یک قاشق غذا خوری به ۳ لیتر آب یک ماده ی ضد عفونی کننده بسیار مناسب برای میوه و سبزی به دست می آید.
  • با افزودن یک فنجان جوش شیرین به آب وان یک خنک کننده و کاهش دهنده ی تب می توان بدست آورد.
  • برای رفع بوی بد پا یک لگن را با آب ولرم و کمی جوش شیرین پر کنید و پاها را ۵ تا ۱۰ دقیقه درون آن قرار دهید.
  • با پاشیدن کمی جوش شیرین به داخل کفش ها به راحتی بوی بد آن از بین می رود.
  • برای از بین بردن بوی دست ها پس از خرد کردن پیاز و سیر و یا تمیز کردن ماهی، کافیست دست های خود را با آب و کمی جوش شیرین شستشو دهید.
  • با ترکیبی از نمک، آب و جوش شیرین یک پاک کننده قوی برای جرم های کنار حمام بسازید.
  • با ریختن کمی جوش شیرین در جا سیگاری منزل می توانید تا حدی از بوی سیگار در امان باشید.

پاک کردن جرم ها

نکات زیبایی

  • در صورتی که زیور آلات طلای شما کدر شده است با یک مسواک و کمی جوش شیرین مثل روز اول درخشان می شوند. این ماده تمام جرم های روی زیور آلات را به راحتی پاک می کند.
  • از آن به همراه آب می توان یک لایه بردار ملایم پوست صورت و بندهای انگشتان استفاده کرد که برای آرنج ها و زانوها بسیار مناسب است.
  • با یک لیف و کمی از آن به راحتی می توانید پوست دور ناخن را نرم و لطیف کرده و ناخن هایی شفاف نیز داشته باشید.
  • برای سفید کردن دندان ها کافیست مسواک را با کمی از آن  آغشته کنید و دندان ها را با آن تمیز کنید.
همچنین بخوانید
جوش شیرین برای پاک کردن نقاشی های دیواری و لکه ها

سفید کردن دندان با جوش شیرین

مضرات این ماده:

  • استفاده از آن در تولید نان مانع از انجام تخمیر صحیح در نان شده، همچنین موجب اختلال در جذب کلسیم، آهن و روی می شود و ارزش غذایی نان را کاهش می دهد.
  • مصرف آن در هر نوع غذا، نان، شیرینی و … موجب بروز عوارض سوء گوارش، پوکی استخوان و کم خونی شده ضمن اینکه ضایعات و دور ریز اطراف نان نیز افزایش می یابد.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/SKTd8

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات