ترفندی برای نگهداری از موز بدون سیاه شدن آن
روشی که به وسیله آن می توانید موز ها را بدون اینکه سیاه شوند نگهداری کنید و در مهمانی هایتان آنها با ظاهر خوب و بدون سیاه شدن سرو کنید
نگهداری از موز بدون اینکه سیاه شود
برای خرید موز، معمولا مرددیم که رسیده آن بخریم یا اینکه کمی آن را نارس انتخاب کنیم. نکته وقتی حادتر است همان روز عصر مهمان داشته باشیم، بهترین انتخاب کدام است؟ با ما همراه باشید تا با یک ترفند برای نگهداری از موز آشنا شوید.
دردسر خریداری و نگهداری از موز
- نگهداری از موز سخت است. اگر رسیده آن را بخریم، زود سیاه شده و از بین می روند. اگر نارس آن را بخریم با مهمان های امشب و پذیرایی از آنها چه کار کنیم؟ ماجرای نگهداری از موز، خودش حکایتی است که هرکس برای آن داستانی دارد.
- شاید تا به حال راه های مختلفی را برای اینکه موزها سالم بمانند و از طرفی بتوانید از مهمان ها هم خوب پذیرایی کنید، رفته باشد. اما از هیچکدام آن طور که باید جواب نگرفته اید.
- این ترفند ساده و جالب را هم امتحان کنید؛ شک نکنید که مشتری این راهکار خواهید شد و از آن راضی خواهید بود.
ترفند نگهداری از موز برای سالم نگه داشتن و سیاه نشدن آن
- برای خریداری موز بهتر است انواع نارس، اما رو به رسیده آنها انتخاب کنید. بعد از اینکه آنها را به خانه تان آوردید، موزها را با همان نایلونی که خریداری کردید، در جایی از خانه که هوای معتدلی دارد، آویزان کنید.
- سپس هر زمان که خواستید آنها را سریع استفاده کنید. برای مصرف موز ها آنها را به تعداد مناسب و قابل استفاده، از شاخه اصلی شان جدا کرده و سپس تعداد مصرف را داخل ماکروویو بگذارید.
- فقط کافی ست چند ثانیه آنها را درون ماکروویو حرارت بدهید تا موزها به میزان کافی برسند.
- سپس آنها را با آب بشویید و داخل یخچال بگذارید تا به میزا کافی خنک شوند. پس از خنک شدن موز، برای پذیرایی از مهمان ها، موزها رسیده و بدون سیاهی شما حاضرند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/fjwAj
نظرات