طرز تهیه ناگت مرغ خانگی و رول مرغ شکم پر در ۳۰ دقیقه

دستور پخت دو نوع غذای پرطرفدار، کم هزینه و فوق العاده خوشمزه که فقط 30 دقیقه زمان خواهند برد.

1,693

ناگت مرغ خانگی :

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی:

  • سینه مرغ: دو عدد
  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان: نصف پیمانه
  • آویشن خشک شده: یک قاشق چای خوری
  • ریحان خشک شده: یک قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده: نصف پیمانه
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

ناگت مرغ

روش تهیه ناگت مرغ خانگی:

  • برای شروع فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه ساتتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • بعد سینه های مرغ را به قطعات نسبتا کوچک ببرید.
  • پودر سوخاری را با پنیر پارمزان رنده شده، آویشن، ریحان خشک شده و نمک و فلفل سیاه با هم در بشقابی مخلوط کنید.
  • در ادامه کره را که روی حرارت ملایم گاز در طرفی ذوب کرده اید، در بشقاب دیگری بریزید.
  • سینه های مرغ را ابتدا با کره ذوب شده آغشته کنید و بعد با مخلوط بشقاب اول مخلوط کنید، تا همه آنها با مواد این دو بشقاب کاملا آغشته شوند.
  • کف سینی مخصوص فر را کمی چرب کنید و گوشت های سینه مرغ را در روی آن بچینید و بعد در آخر به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.
  • این ناگت های خوشمزه و سالم با نیم ساعت وقت گذاشتن آماده خواهند شد.
  • کاسه ای را با سس کچاپ پر کنید و به همراه ناگت هایتان سرو کنید.

مواد لازم برای رول مرغ شکم پر :

  • سینه مرغ: سه عدد
  • ذرت پخته شده: یک و نیم پیمانه
  • جعفری تازه خرد شده: یک پیمانه
  • گوجه فرنگی خشک شده: یک و نیم پیمانه
  • پنیر فتا خرد شده: یک پیمانه
  • پودر سوخاری: دو پیمانه
  • روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم
همچنین بخوانید
تغذیه دانش آموزان در روزهای امتحان باید چگونه باشد؟(بخش دوم)

رول مرغ شکم پر

روش تهیه رول مرغ شکم پر

  • برای پخت این رول خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را به دو نیم تقسیم کنید و بعد از وسط برشی دهید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  • سپس داخل آن را با ذرت پخته شده(میتوانید از کنسرو ذرت استفاده کنید)، گوجه فرنگی خشک شده، جعفری تازه خرد شده و پنیر فتا پر کنید و در ادامه برش ایجاد شده را با نخ یا خلال دندان بدوزید.
  • سپس مرغ ها را با پودر سوخاری آغشته کنید. تابه را با روغن زیتون کمی چرب کنید و رول های مرغ شکم پر را در آن روی شعله ملایم گاز و در تابه درب بسته سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
  • مراقب باشید بعد از پخت رول ها، اگر با نخ آنها را دوخته اید، نخ را به آرامی بیرون بکشید.
  • این رول های خوش طعم با نیم ساعت وقت گذاشتن آماده میشوند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/LWOcN

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات