دستور تهیه خمیر تارت برای شیرینی های خوشمزه شما
رویه اکثر تارت ها توسط لایه هایی از میوه و کاستارد پوشانده میشود که باعث به وجود آمدن شیرینی خوشمزه با ظاهری زیبا برای شما خواهد شد.
خمیر تارت :
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت :
- آرد: یک و یک دوم پیمانه
- کره: یک دوم پیمانه هم دمای محیط
- شکر: یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد بزرگ
- نمک: به اندازه سر انگشت
روش آماده سازی و توضیحات:
- فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
طرز تهیه خمیر تارت :
- کره را با همزن زده تا نرم و کرمی شود، شکر را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا مخلوط پفی شود.
- تخم مرغ را در کاسه ای شکسته با چنگال هم زده سپس طی چند مرحله آن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و در آخر آرد و نمک را در ظرق بریزید هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
- محتویات ظرف را روی کیسه پلاستیکی تمیزی خالی کنید. خمیر را به صورت دایره روی سطح پلاستیک پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- ترجیحا از ظرف مخصوص تارت استفاده نمایید و کف آن را با کره چرب کنید، خمیر را کف ظرف قرار دهید و از سمت دیواره های ظرف به کمک انگشتانتان خمیر را یکدست پهن کنید.
- سپس با چنگال سوراخ هایی روی سطح خمیر ایجاد کنید تا از ترک خوردن تارت هنگام پختن جلوگیری کند.
- خمیر را با پلاستیک پوشانیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر یا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- سپس ظرف تارت را در فر قرار دهید و ۵ دقیقه اول دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد و ۱۵ دقیقه دوم دما را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید تا زمانی که به رنگ طلایی در آید و ترد شود از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود.
- برای جدا کردن تارت از ظرف ابتدا دیواره ها را جدا کنید سپس با استفاده از یک چاقو به آهستگی تارت را از کف جدا کنید.
- پایه پخته شده تارت ۳ الی ۴ روز قابل نگهداری در یخچال است.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/9qYbo
نظرات