روش تهیه اردور پنیر و سبزی برای مهمانی های شما
اگر به دنبال یک پیش غذای مجلسی و کم هزینه برای مهمانی های خود می گردید این مطلب را از دست ندهید.
اردور پنیر و سبزی
مواد لازم برای اردور پنیر و سبزی :
- پنیر فتا: ۱۵۰ گرم
- پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
- شیر: یک چهارم پیمانه(۴۰ میلی لیتر)
- گردو: به مقدار لازم
- بیسکوئیت شور: به مقدار لازم
- جعفری و ریحان: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی مینیاتوری(گوجه گیلاسی): تعدادی برای تزئین
- نان تست: به مقدار لازم
- خلال چوبی: به مقدار لازم
روش تهیه اردور پنیر و سبزی :
- پنیر فتا و پنیر خامه ای را با پشت چنگال له کنید. سپس شیر را به آنها کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید.
- این ترکیب را در حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس گلوله های کوچکی از مواد را برداشته و به شکل توپ در آورید.
- گردو، بیسکوئیت،جعفری و ریحان را کاملا ریز کنید. بعضی از توپ ها را در بیسکوئیت و بعضی ها را در گردو و بقیه را در جعفری و ریحان بغلطانید.
- سپس نان های تست را با ابعاد کوچک و دلخواهی که مد نظر دارید برش دهید و به خلال دندان بزنید.
- بعد از نان تست یکی از توپ هایی را که در مواد غلطانیده اید به خلال اضافه کنید و در آخر نیز گوجه ها را به خلال بزنید.
- به این ترتیب یکی پس از دیگری خلال ها را پر کنید و سرو نمایید.
جایگزین پنیر فتا:
- می توانید به جای پنیر فتا از پنیر لیقوان نیز استفاده کنید.
نکته:
- توجه داشته باشید شیر را به تدریج اضافه کنید. به حدی که مواد نباید خیلی شل شود تا بتوانید به شکل گلوله های کوچک در آورید.
پیشنهاد:
- می توانید از هر سبزی که مایل بودید مثل پیازچه، نعناع و … استفاده کنید.
- همین طور از کنجد و یا ادویه های دیگر نیز می توانید استفاده کنید.
میزان کالری اردور پنیر و سبزی:
در اردور پنیر و سبزی به میزان زیر کالری وجود دارد:
- انرژی: ۱۴۳۴/۹ کیلوکالری
- چربی: ۱۳۱/۴ گرم
- کربوهیدرات: ۲۱/۲ گرم
- پروتئین: ۵۰/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/1UM8l
نظرات