خوراکی هایی که موجب سردرد شما می شوند(بخش دوم)

376

غذاهای کوکتلی

پنیر های کهنه، آجیل، زیتون و محصولات ترش مثل ذرت های کوچک و ترشی ها، پیش غذاها و خوراک های خوبی برای مهمانی های کوکتلی هستند. با این وجود، این لقمه های کوچک تیرامین زیادی دارند. بنیاد سردرد ملی پیشنهاد میکند که مصرف تیرامین را محدود شود تا به کنترل سردرد کمک شایانی شود. مقدار تیرامین در غذاهای کهنه، تخمیر شده و یا خوراکی هایی که برای زمان طولانی نگه داشته شده زیاد است.

مونو سدیوم گلوتامات (msg) یک طعم دهنده است که در تهیه اغلب غذاها از آن استفاده میشود، ولی محتویات (msg) در غذاها، مثل حذف چاشنی مورد علاقه مان است و آنقدر بد باشد که موجب سردرد شود. به طور منصفانه، msg فقط در غذاهای چینی نیست. Msg را می توان در همه چیز از غذاهای منجمد، تا سوپ های کنسرو شده، و تنقلات پیدا کرد. هر چه محتویات msg زیادتر باشد، خطر یک ابتلا سردرد زیادتر است. بیماران مبتلا به میگرن بعد از خوردن msg،به دلیل اثرات آن بر عروق خونی، احتمال دارد دچار سردرد شوند.

سردرد

آدامس

جویدن یک آدامس نعنایی پس از یک نهار سیر دارد به نظر نمیتواند موجب سردرد شود، ولی اگر شما دائم آدامس میجوید احتمال دارد به دلیل طعمش آدامستان را عوض کنید. جویدن بیش از اندازه موجب می شود فک از کار بیافتد. در یک مطالعه کوچک اخیر، ۱۹ نفر از ۳۰ نفر نوجوانانی که دائم آدامس میجوند، زمانی که جویدن آدامس را متوقف میکنند، از سردرد دائم آن خلاص می شوند .با وجود اینکه مطالعه برروی نوجوانان متمرکز بود، اما این امر برای بزرگسالان هم صدق می کند.

همچنین بخوانید
آرامش روحی خود را دوچندان کنید

پنیر

هرچه فرآیند کهنگی برای خوراکی هایی مانند پنیر بیشتر باشد مزه بهتری خواهد داشت،اما به همان نسبت شامل تیرامین زیادتری می باشد. پنیر آبی، بری، چدار، فتا، موزارلا، پارمسان و پنیر سوئیس شامل مقدار زیادی تیرامین هستند که می تواند موجب سردردهای میگرنی شود.

نمک

ما نمکدان را از روی میز برداشتیم و نمکی روی غذا اضافه نمیکردیم، ولی همچنان میتوانیم خودمان را گول بزنیم. به گفته متخصص تغذیه مرکز غدد مرسی مدیکال،دکتر Leigh Tracy, “مقدار زیادی سدیم در رژیم غذایی آمریکایی وجود دارد، مثل بعضی خوراکی های فرآوری شده، پیش آماده و غذاهایی که در رستوران ها سرو میشوند. بعضی افراد امکان دارد دقت نکنند که پنیر، سوپ کنسرو شده و سبزیجات، غذاهای یخ زده، ماکارونی بسته بندی شده و پنیر حاوی سدیم هستند.” مطالعهای که یک به طول انجامید و رابطه بین مصرف زیاد سدیم و ابتلا به سردرد را مطرح کرد، ولی دقیقا مشخص نیست که چه اتفاقی در بدن اتفاق می افتد و تحقیقات بیشتری نیاز است.

شکلات

متاسفانه، بله این ماده خوشمزه می تواند موجب سردرد شود. شکلات شامل مواد کمی است که امکان دارد سرزنش شود: کافئین، تیرامین و فنیل اتیلامین (انتقال دهنده عصبی که اثر تحریک کنندگی دارد). در حالی که این ترکیبات امکان دارد حال برخی افراد را عالی کند، ولی در بعضی دیگر موجب سردرد میشود.

گرسنگی

صحبت از غذاست، شما بایستی  چیزی بخورید! زمانیکه شما از غذا خوردن پرهیز میکنید سطح گلوکز شما کم می شود، موجب ایجاد افزایش تنش عضلانی میشود، میزان سروتونین و نوراپی نفرین کم می شود و با انقباض عروق خونی، خونریزی رخ می دهد، همه به یک سردرد شدید تبدیل میشوند.

همچنین بخوانید
خواص سویا در انواع فرآورده های آن چگونه است؟

توجه داشته باشید:

برای پیشگیری از سردرد بنیاد ملی سردرد پیشنهاد می کند که یک خوراکی هایی را از خوراکی هایی که قبل از سردرد خورده اید جدا نگهدارید. توجه داشته باشید که چه زمانی آنها را خورده اید و چه زمانی علائم درد بروز پیدا کردند. غذاهای موجب سردرد می شوند را شناسایی کنید و ببینید آیا حذف آنها از رژیم غذایی شما موجب کم شدن یا از بین رفتن سردردهای شما میشود یا خیر.

لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/l2miI

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات