طرز تهیه ترشی مخلوط با طعمی دلچسب
ترشی مخلوط ریواس و کرفس
مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط ریواس و کرفس :
- ریواس: پنج ساقه(۴۰۰ گرم)
- کرفس: دو ساقه(۱۶۰ گرم)
- سرکه: سه پیمانه(۴۸۰ میلی لیتر)
- نمک: یک قاشق سوپ خوری(۱۴ گرم)
- سبزی(ریحان، جعفری، گشنیز، نعناع، ترخان، مرزه و شنبلیله خرد شده): ۲۰۰ گرم
- سیر(خرد شده): چهار حبه(۲۰ گرم)
- زردچوبه: یک و نیم قاشق چای خوری(۴/۵ گرم)
- فلفل کبابی قرمز(خرد شده): یک عدد(۱۵ گرم)
روش تهیه ترشی مخلوط ریواس و کرفس:
- ابتدا کرفس ها را خوب بشویید. سپس برگ های ریواس را جدا کنید و بعد از آن ساقه های آن را پوست بگیرید و به همراه کرفس خرد کنید.
- ساقه های کرفسی را که خرد کرده اید را به همراه سرکه و نمک درون قابمله ای بریزید و سپس آب جوش را به آنها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید محتویات درون قابلمه تان در حدود پنج دقیقه بجوشد. سپس قابلمه تان را کنار بگذارید تا خنک شوند.
- بعد از خنک شدن سبزی، سیر، زردچوبه و فلفل کبابی را به مخلوط ریواس اضافه کنید و همه ی مواد را در ظرفی تمیز و در دار بریزید.
- این ترشی مخطوط ریواس و کرفس پس از دو ماه رسیده خواهد شد یا به عبارتی جا می افتد.
نکته:
- توجه داشته باشید سبزیجات کاملا پس از شستن خشک شود سپس آنها را به مخلوط ترشی اضافه کنید.
- دقت کنید سرکه به اندازه ای باشد که روی ترشی را بپوشاند تا مانع از کپک زدن ترشی شوید.
جایگزین ها:
- به جای سبزی تازه می توانید در این ترشی مخلوط کرفس و ریواس از دو تا سه قاشق سوپ خوری سبزی خشک معطر استفاده کنید.
پیشنهاد ما به شما:
- به شما پیشنهاد می کنیم از برگ های جوان کرفس برای عطر بیشتر ترشی نیز استفاده کنید تا خوش ترشی شما علاوه بر خوش طعم بودن، خوش عطر بو نیز باشد.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/dvWn4
نظرات