طرز تهیه سوسیس خانگی بی ضرر و خوشمزه(بخش دوم)
روش صحیح و بی ضرر درست کردن سوسیس خانگی در منزل
اگر در خانه قیف دارید که مواد سوسیس خانگی را داخل قیف ریخته و اگر ندارید مواد را داخل کیسه فریزر ریخته و بسته به قطری که میخواهید سوسیس داشته باشید گوشه کیسه را قیچی کنید. بهترین قطر برای سوسیس ۱٫۵ تا ۲٫۵ سانتیمتر است.
- بعد از آنکه مواد را داخل قیف ریختید با فاصله حدود ۳ سانت از بالای سلفون مواد را با قیف روی سلفون به آرامی بریزید.
- توجه داشته باشید مواد به اندازه ۳سانت هم از پایین با انتهای سلفون برش خورده شما فاصله داشته باشد تا راحت بتوانید گره اش بزنید.
رول کردن سوسیس خانگی مرغ
- پس از این مرحله خیلی آرام سلفون را دور سوسیس رول کنید و در انتها با دو انگشت شست و اشاره به سمت جلو فشار دهید تا سوسیس سفت شود و شکل خود را حفظ کند.
- دو سر سلفون را گره بزنید و اگر دوست دارید سایز سوسیس خود را کوچک کنید با چند تکه نخ معمولی رول سوسیس خود را به چند سوسیس کوچکتر تقسیم کنید.
پخت سوسیس خانگی مرغ:
- حالا نوبت پخت سوسیس خانگی رسیده، یک ظرف گود را برداشته و مقداری آب جوش داخل آن بریزید. سوسیس های رول شده با سلفون را داخل آن بگذارید.
- دقت کنید که آب باید روی سطح سوسیس ها را بگیرد یعنی سوسیس ها کاملا داخل آب قرار بگیرند. برای آنکه سوسیس ها زیر آب بمانند بهتر است یک کاغذ روغنی را به اندازه قطر ظرف مورد نظر برش گرد بزنید و وسط دایره به دست آمده را هم با یک دایره کوچکتر سوراخ کنید تا آب روی کاغذ بیاید و سوسیس های شما با سنگینی آن زیر آب باقی بمانند.
- سوسیس ها باید مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند.
بعد از پخت سوسیس ها
- پس از مرحله پخت شما میتوانید سوسیس ها را هر طور که دوست دارید طبخ کرده و میل کنید و یا آنها را داخل فریز بگذارید.
برای خواندن قسمت اول این مطلب و روش کامل درست کردن سوسیس خانگی به “بخش اول” مراجعه کنید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/BRDq0
نظرات