طرز تهیه خورش ریواس دلچسب و خوش طعم

fبا ما در این مطلب همراه باشید تا با آسانی بهترین خورش ریواس را برای عزیزانتان آماده کنید.

422

خورش ریواس

مواد لازم برای تهیه خورش ریواس :

  • پیاز(خلال شده): ۱عدد(۱۴۰ گرم)
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • گوشت ماهیچه یا مغزران(گوسفندی یا گوساله): ۵۰۰ گرم
  • آب: ۴ پیمانه(۶۴۰ میلی لیتر)
  • نعناع و جعفری(خرد شده): ۵۰۰ گرم
  • ریواس تازه و جوان(خرد شده): ۵ ساقه(۴۰۰ گرم)
  • زعفران(ساییده و حل شده در آب جوش): ۱ قاشق سوپخوری(۱۴ میلی لیتر)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

خورش ریواس

روش تهیه خورش ریواس

  • قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و پس از داغ شدن داخل آن روغن بریزید. سپس پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا شفاف و خوش رنگ شود. بعد از تفت دادن پیاز، گوشت را به قطعات درشت برش داده و به پیاز اضافه کنید. گوشت را در پیاز تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس آب را به پیاز و گوشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به جوش آید.
  • زمانی که آب درون ظرف شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایم کنید تا گوشت درون ظرف شما نیم پز شود.
  • نعناع و جعفری خرد شده را در ظرفی دیگر در مقداری روغن تفت دهید. پس از نیم پز شدن گوشت، نعناع و جعفری تفت داده شده را به ظرفی که گوشت در آن قرار دارد اضافه کنید. اجازه دهید ظرف شما روی حرارت باقی بماند تا سبزی و گوشت آن پخته شود و خورش شما تقریبا جا بیفتد.
  • ریواس خرد شده را نیز در یک ظرف دیگر در مقداری روغن به مدت یک دقیقه تفت دهید و در یک ربع آخر به همراه زعفران، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

همچنین بخوانید
فواید جنین گندم که در دانه گندم می باشد چیست؟

نکته ای که در هنگام پخت خورش ریواس باید حتما به آن دقت کنید:

توجه داشته باشید چون ریواس لطیف است و سریع پخته می شود آن را در آخر پخت غذا اضافه کنید.


کالری خورش ریواس

در هر پرس خورش ریواس به میزان زیر کالری وجود دارد:

  • انرژی ۴۸۹/۱ کیلو کالری
  • چربی ۲۹/۶ گرم
  • کربوهیدرات ۱۳ گرم
  • پروتئین ۴۳/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/PFV8s

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

نظرات