املت سوسیس و گوجه
مواد لازم برای تهیه املت سوسیس و گوجه (برای نفر):
- روغن مایع(مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
- گوجه فرنگی(۴ قاچ شده): ۲ عدد(۲۰۰ گرم)
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- سوسیس کوکتل پنیری(حلقه شده) : ۲ عدد (۱۶۰ گرم)
- تخم مرغ : ۴ عدد (۲۲۰ الی ۲۴۰ گرم)
- شیر : یک دوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
- کاسنی : چند برگ کوچک
- پیازچه (خرده شده) : به مقدار لازم
روش تهیه املت سوسیس و گوجه :
- در تابه ای مقداری روغن بریزید و گوجه فرنگی ها را در آن تفت داده و نمک و فلفل بزنید و از تابه در آورید. سپس سوسیس ها را در همان تابه سرخ کنید و کنار بگذارید (بهتر است روی گوجه فرنگی و سوسیس را بپوشانید تا گرم بماند).
- در ظرفی تخم مرغ ها را مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و شیر را بتدریج بیفیزائید و با چنگال همه ی مواد را خوب مخلوط کنید.
- سپس کف تاله ی گرد و نچسبی را کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که داغ شد نیمی از مایه ی تخم مرغ را در آن بریزید و سریع تابه را تکان دهید تا تخم مرغ را در آن بریزید و سریع تابه را تکان دهید تا تخم مرغ تمام کف آن را بپوشاند و بدون اینکه هم زده شود کمی روی حرارت بماند.
- زمانی که پخته شد با کاردک آن را برگردانید، سپس از روی حرارت برداشته و در ظرق مورد نظر قرار دهید. سپس روی آن گوجه فرنگی و سوسیس و برگ های کاسنی و پیازچه بگذارید.
بهترین انتخاب
برای وعده صبحانه بهتر است تا حد امکان علاوه بر توجه به میزان انرژی دریافتی، کیفیت و ارزش غذایی خوراک انتخابی نیز مورد توجه قرار بگیرد. صبحانه ای مانند املت گوجه و سوسیس، به دلیل برخورداری از پروتئین عالی(ترکیب شیر و تخم مرغ) بهترین انتخاب برای افرادی است که از خوردن صبحانه های تکراری خسته شده اند.
میزان کالری املت سوسیس و گوجه :
در هر پرس املت گوجه و سوسیس به میزان زیر کالری وجود دارد:
- انرژی ۷۰۲/۷ کیلوکالری
- چربی ۶۱/۲ گرم
- کربوهیدرات ۹/۷ گرم
- پروتئین ۲۹/۱ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/qMIQb
نظرات