مواد غذایی تقویت کننده حافظه کدامند؟(بخش اول)
با مواد غذایی که می توانند از آلزایمر جلوگیری کننده و حافظه شما را تقویت کننده آشنا شوید
مواد غذایی تقویت کننده حافظه
مواد غذایی زیر را به عنوان “غذای ذهن” نیز میتوان معرفی کرد. این مواد غذایی تقویت کننده حافظه هستند و مانع از فرسایش زودهنگام ذهن مخصوصا در دوران کهن سالی می شوند. با ما همراه باشید تا با مواد غذایی تقویت کننده حافظه در این مطلب از پروجیم آشنا شوید و با مصرف آنها حافظه خود را تقویت کنید.
امگا ۳
- محققان بر این باورند ماده ای در این اسید چرب(امگا ۳) وجود دارد که باعث تقویت و افزایش سلول های خاکستری مغز میشود که دوکوزاهگزانوئیک نام دارد که ماده اصلی در این واکنش های سلولی است و بهترین عامل برای ساختار مغزی به حساب می آید.
زرده تخم مرغ
- کرلاین بلوک های ساختمانی هر سلول هستند. دانشمندان در حال تحقیق و بررسی اثرات این ماده بر روی حافظه اند. آنها به این نتیجه رسیده اند که وجود مقدار فراوانی از این ماده باعث جلوگیری از بیماری در سنین بالا میشود،حتی بعضی از آنها معتقدند که مصرف این ماده در دوران بزرگسالی(میانسالی) باعث تقویت نیروی حافظه میشود.
- زرده تخم مرغ حاوی مقدار زیادی این از این ماده است. اگر شما دارای کلسترول هستید میتوانید به جای آن از سر شیر استفاده کنید.
اسید فولیک
- این ویتامین عمل ساخت و نگهداری سلول ها را بر عهده دارد. این وظیفه در هنگام تقسیم سلولی و رشد بسیار مهم است، همچنین در رشد بافت ها کمک کرده و باعث درست عمل کردن سلول ها میشود.
- محققان آلمانی پس از ۳ سال بررسی دریافتند که افراد بین ۵۰ تا ۷۰ سال که از منابع این ماده استفاده کرده اند، دارای عملکرد بهتری در توانایی فکر کردن و قدرت حافظه خود هستند.
- همچنین برخی از محققان به این نتیجه رسیده اند که اسید فولیک میتواند نقش بسزایی در بیماری های آلزایمر و پارکینسون داشته باشد.
برای خواندن ادامه این مطلب به “بخش دوم” مراجعه فرمایید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/kphVX
نظرات