طرز تهیه بادمجان شکم پر
زمانی که سرتان شلوغ است و نمیتوانید زمان کافی برای پختن غذا اختصاص دهید بهتر است از مواد غذایی استفاده کنید که پخت آن به زمان زیادی نیاز ندارد. نداشتن وقت به این معنی نیست که نمی توانید غذای سالم میل کنید. به همین خاطر تصمیم گرفتیم در این مقاله دستور پخت بادمجان شکم پر یا امام بایلدی که یک غذای رژیمی است را به شما عزیزان معرفی می کنیم. پس همراه ما باشید.
بادمجان شکم پر یا امام بایلدی از غذاهای معروف ترکیه است. این غذا با سبزیجات معطری که دارد و بادمجان که طرفداران بسیاری دارد غذایی مخصوص و بسیار خوش عطر و خوش طعم است. امام بایلدی علاوه بر کشور ترکیه، از غذاهای سنتی و پرطرفدار مناطق عثمانی قدیم است.
مواد لازم برای بادمجان شکم پر
-
- بادمجان ۶ عدد
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز خرد شده ۲ عدد متوسط
- سیر ریز خرد شده ۴ حبه
- جعفری تازه و خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ عدد
- گوجه خرد شده ۴ عدد
- پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
کالری موجود در بادمجان شکم پر
- ۱۱۶ کالری
- ۱۲گرم چربی
- ۱۱گرم کربوهیدرات
- ۳گرم پروتئین
طرز تهیه بادمجان شکم پر
فر را روشن کنید و تا دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن را چرب کنید. بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بصورت راه راه بگیرید. کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید. یک شکاف عرضی در بادمجان ها ایجاد کنید. ولی مواظب باشید که بادمجان از پشت پاره نشود. مقداری کمی نمک درون شکاف و روی بادمجان ها بپاشید و آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون صافی قرار دهید.
با دستمال بادمجان ها را خشک کنید و آنها را درون سینی فر قرار دهید. سینی را ۲۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم شده است قرار دهید، تا زمانیکه پوست خارجی بادمجان ها خشک و چروکیده شود. بادمجان ها را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
در ادامه:
در این فاصله ۲ قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. بعد فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود ده دقیقه سبزیجات را تفت دهید و هرازگاهی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. بعد گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه و جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و مابقی سبزیجات بلند شود.
حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کم کنید. بادمجان ها را درون سینی فر بچینید به شکلی که شکاف آنها رو به بالا باشد. با قاشق از ترکیب سبزیجات درون شکاف بادمجان ها بریزید. به همین ترتیب کل بادمجان ها را با مواد پر کنید. مابقی روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید. ۲ قاشق غذاخوری آب درون سینی فر بریزید و سینی را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد بادمجان ها را از فر بیرون بیاورید و بصورت گرم سرو کنید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/9orWr
نظرات