طرز تهیه سوسیس خانگی بی ضرر و خوشمزه(بخش اول)
روش صحیح و بی ضرر درست کردن سوسیس خانگی در منزل
سوسیس مرغ خانگی و بی ضرر
این سوسیس با مواد اولیه ساده ای تهیه میشود. تهیه همه انواع سوسیس ها کمی زمان بر است اما نتیجه خوش طعم و لذیذ آن خستگی را از تن بیرون می آورد.
مواد لازم برای تهیه سوسیس مرغ خانگی بی ضرر:
- سینه مرغ: یک عدد
- شیر: چهار قاشق غذاخوری
- نان تست: دو عدد
- سفیده تخم مرغ: سه عدد
- خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
- نمک و فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سوسیس مرغ:
- از شب قبل سینه مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید و بگذارید در فریز تا یخ بزند و نیم ساعت قبل از تهیه سوسیس از فریزر خارج کنید. بقیه مواد مانند خامه و تخم مرغ و …کاملا سرد باشند. در غیر این صورت سویس شما کیفیت خوبی نخواهد داشت.
- برای شروع کار ابتدا دور نان تست را با چاقو ببرید و در یک ظرف قرار داده و شیر را روی نان تست بریزید تا خیس شوند. سپس تکه های سینه مرغ را درون مخلوط کن یا چرخ گوشت ریخته و کاملا له کنید.
- پس از له شدن کامل مرغ نان تست را در دست بگیرید و فشار دهید تا شیر آن گرفته شود و حالت خمیری داشته باشد و آن را به سینه مرغ همراه با نمک و فلفل و پودر سیر اضافه کرده و بگذارید کاملا با هم مخلوط شوند. حالا مواد سوسیس آماده است و نوبت پیچیدن آن داخل سلفون میباشد.
پیچیدن مواد داخل سلفون:
- ابتدا سطح مورد نظر خود (مثلا تخته گوشت) را نمناک کنید. با نمناک کردن سطح کار سلفون شما به آن نخواهد چسبید و راحت رول میشود.
- سپس سلفون را روی سطح کار باز کرده و به اندازه ۲۰ سانت یا یک وجب برش بزنید.
جهت خواندن ادامه این مطلب به “بخش دوم” مراجعه کنید(بر روی کلمه “بخش دوم” کلیک کنید).
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Hx19x
نظرات