مواد لازم برای خورش مرغ کاری
برای تهیه مرغ کاری مواد زیر لازم است(برای ۶ نفر):
- ران مرغ: شش عدد (۲۴۰۰ گرم)
- روغن مایع (مخصوص سرخ کردنی): به مقدار لازم
- سیر(خرد شده): یک حبه (۵ گرم)
- پیاز (ورقه شده) : یک عدد (۱۴۰ گرم)
- پودر کاری : یک قاشق چایخوری (۳ گرم)
- آرد : دو قاشق سوپخوری (۱۸ گرم)
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه (۲۸۰ میلی لیتر)
- فیله گوجه فرنگی (خرد شده) : دو عدد (۲۰۰ گرم)
- پوره انبه : یک قاشق سوپخوری (۱۵ گرم)
- آب لیموی تازه : یک قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
روش تهیه مرغ کاری :
- ران های مرغ را نصف کرده و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند، بعد از قابلمه آنها را در آورید.
- سیر و پیاز را خرد کرده و در همان روغنی که مرغ ها را سرخ کرده اید آنها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس پودر کاری را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و دو دقیقه به آرامی هم بزنید.
- آرد را در آب مرغ حل کنید و سپس آن را به سیر و پیازی که در قابلمه است اضافه کنید. اجازه دهید آنها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند. گوجه فرنگی را به همراه پوره انبه و آب لیموی تازه به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش دیگر بزند و به عبارتی کاملا جا بیافتد.
نکته:
- برای بدست آوردن فیله گوجه فرنگی ابتدا آنها را شسته و سپس گوجه فرنگی را به صورت درسته در آب جوش انداخته و پس از چند لحظه بلافاصله در آب سرد بیندازید. سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت مکعبی آنها را خرد کنید.
پیشنهاد:
- در صورت تمایل میتوانید مرغ کاری را به همراه پلو و ترشی هندی سرو کنید.
میزان کالری مرغ کاری:
در هر پرس از مرغ کاری به میزان زیر کالری وجود دارد:
- انرژی: ۱۰۶۱/۳ کیلوکالرب
- چربی: ۶۷/۲ گرم
- کربوهیدرات: ۶/۲ گرم
- پروتئین: ۱۰۰/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/PZY4a