سیر و عسل؛ ممکن است این ترکیب کمی عجیب به نظر برسد اما این دو با هم یک ماده ایمنی می سازند که اثر تقویتی آن برای بدن قابل توجه است.
-
فواید سیر
- سیر علاوه بر اینکه یک طعم دهنده عالی در آشپزی است، به لطف خواص آنتی اکسیدانی اش دارای فواید بیشماری برای سلامت انسان می باشد.
- سیر حاوی یک ترکیب شناخته شده به نام آلیسین است که خواص ضد سرطانی و ضد میکروبی دارد و در کاهش سطح کلسترول و جلوگیری از لخته شدن خون موثر می باشد.
- سیر جز مواد کم کالری بوده و حاوی مقادیر قابل توجهی منگنز، ویتامین c و b6، سلنیوم و فیبر است.
- مطالعات نشان داده مصرف یک دوز روزانه از سیر میزان ابتلا به سرماخوردگی را تا ۶۳% کاهش می دهد.
-
فواید عسل طبیعی
- عسل ماده ای خوش طعم، سرشار از آنتی اکسیدان، همراه با آنزیم ها و مواد معدنی از جمله آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، سلنیوم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین c و b6 است.
- بهتر است عسل به طور طبیعی تهیه شود، زیرا عسل های تجاری به دلیل گرمای بیش از حدی که می بینند ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست می ذهند.
- در حالی که همین مواد معدنی هستندکه سطح کلسترول را کاهش داده وبه سوخت و ساز بدن و حفظ تعادل وزن کمک می کنند.
-
دستور العمل تهیه مخلوط سیر و عسل
-
مواد لازم:
- ۳-۴ بوته سیر / یک فنجان عسل طبیعی /یک شیشه کوچک درب دار
- سیر ها را دانه دانه از بوته جدا کنید
- لایه بیرونی سیر ها را جدا کرده و حبه های سیر را داخل شیشه بریزید
- سپس عسل را در شیشه ریخته طوری که روی سیر ها را بپوشاند
- خوب مخلوطشان کنید تا حبابی در عسل نماند
- درب ظرف را بسته و اجازه دهید چند روز در دمای اتاق و یا یخچال بماند
- سپس می توانید از آن میل کرده و لذت ببرید.
- برای افزایش سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن می توانید هر روز یک قاشق مربا خوری از این مخلوط با ارزش را به صورت ناشتا میل کنید
- با مصرف این ترکیب خوش طعم شما همواره احساس پر انرژی بودن خواهید داشت
- این مخلوط لذیذ را می توان با نان تست، و یا در سس سالادها استفاده کرد
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Jes3L