با داروهای آلرژی و حساسیت آشنا شوید(بخش اول)

به طور کلی هیچ گونه راهکار قطعی برای درمان آلرژی وجود ندارد. با این حال، داروهای مختلف در حالت‌های تجویزی و غیرتجویزی موجود هستند که به رفع علایم آزار دهنده‌ی این بیماری مانند آبریزش بینی کمک می‌کنند.

داروهای آلرژی و حساسیت

چنانچه دستخوش آلرژی شده باشید به احتمال زیاد می دانید که علائم ونشانه های آن تا چه حد آزاردهنده است. بهره بردن از داروهای آنتی هیستامین یا همان ضد حساسیتها قادرند تا اندازه ی بسیاری به کم شدن علائم حساسیت کمک کنند. درصورتیکه شما هم از آن گروه اشخاص هستید که با عوض شدن فصول دستخوش آلرژی می شوید بهتر است با ما همراه شوید تا بعضی از اقسام داروهای ضدآلرژی را جهت برطرف کردن این معضل ارائه کنیم.

داروی آلرژی

هیدروکسی زین

کاربرد اصلی هیدروکسی زین جهت درمان خارش و حساسیت می باشد. همینطور در درمان التهاب و تنش عصبی، به عنوان آرامبخش پیش از بیهوشی عمومی، کم شدن عارضه های قطع مصرف مواد مخدر و الکل، کنترل خارشهای آلرژیک از جمله کهیر حاد و کنترل تهوع هم بهره برده می شود.

 تاثیر ضداضطراب این دارو احتمالا ناشی از اثر آن بر نواحی زیر قشری CNS است. اثر آرامبخش و خواب آوری و ضدخارش آن هم احتمالاً به علت خواص ضدهیستامینی می باشد . اثر ضداستفراغ هم احتمالاً بر اثر ضد موسکارینی آن مرتبط می شود.

عارضه های جانبی هیدروکسی زین:

اثر انرژی بسیار و روانی شدن دیوانه بودن و غیره و آثار ضدموسکارینی مانند خشکی دهان از عارضه های رایج این دارو هستند.

قرص ایروکاست

چنانچه دچار آلرژی های فصلی و یا آسم هستید به احتمال زیاد اسم قرص ایروکاست زیاد به گوشتان خورده است. افرادی که با آسم یا حساسیت فصلی و تنگی نفس آشنایی دارند، به احتمال زیاد اطلاع دارند که این گونه از بیماری به دلیل سرفه های پشت سرهم خیلی کلافه کننده است، جهت درمان و جلوگیری از این سرفه های پشت سرهم قرص ایروکاست تجویز می گردد.

قرص ایروکاست جهت درمان آسم مورد بهره قرار میگیرد. مصرف مرتب این قرص به جلوگیری از تنگی قفسه سینه، خس خس سینه و تنگی نفس که در آسم متداول هستند یاری می کند.

عارضه های قرص ایروکاست:

عارضه های قرص ایروکاست حاوی سردرد، کم شدن هوشیاری، بی حالی، ضعف، دندان درد، سوءهاضمه، نشانه های آنفلوآنزا، اسهال، تهوع، گوش درد، برونشیت، عطش، عطسه، التهابات پوستی، گرفتگی عضلانی، سرفه، عفونت دستگاه تنفسی و یا عفونت گوش، تغییر رفتاری و ذهنی، بی حسی و سوزن سوزن شدن پاها یا دستها، درد یا متورم شدن سینوس و ضعف ماهیچه می باشد.

زادیتن

قرص زادیتن از گروه آنتی هیستامینها است که جهت جلوگیری از آسم، خارش، حساسیت، التهابات پوستی و غیره تجویز میشود. دقت داشته باشید که این دارو نبایستی جهت درمان حمله های شدید آسم بهره برده شود و فقط جهت جلوگیری است. مقدار مصرف این دارو صددرصد بایستی به وسیله ی پزشک متخصص مشخص گردد.به صورت رایج این دارو ۲ بار در روز (یک یا ۲ عدد قرص) و برای چند هفته تجویز می گردد.

عارضه های جانبی قرص زادیتن

عارضه ها:خواب آلودگی، خشکی دهان، سرگیجه، تهوع، بالا رفتن وزن، مشکل معده و تحریک عصبی است.

برای اطلاعات بیشتر به بخش دوم مراجعه کنید.

لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/U0tWm
CNSآرامبخشآرامبخش و خواب آوری و ضدخارشآسمآسم یا حساسیت فصلی و تنگی نفسآلرژنهای داروییآلرژیآلرژی به آجیلآلرژی به آلودگی هواآلرژی به بادام زمینیآلرژی به سویاآلرژی به شکلاتآلرژی به شیر گاوآلرژی به گرده گیاهانآلرژی به گندمآلرژی به ماهی و میگوآلرژی به میوهآلرژی پوستیآلرژی تنفسیآلرژی داروییآلرژی در کودکانآلرژی زاآلرژی غذاییآلرژی‌ های غذاییآلرژی های فصلیآلرژیکآنتی هیستامینآنفلوآنزااز تشخیص تا درمان آلرژی غذاییاسهالاقسام داروهای ضدآلرژیایروکاستبا داروهای آلرژی و حساسیت آشنا شویدبدن سالمبرنامه غذاییبرونشیتبی حالیپوستتغذیهتهوعحساسیتحساسیت پوستیحساسیت داروییحساسیت زدایی‌حساسیت غذاییحساسیت فصلیحساسیت های پوستیخشکی دهانخواص ضدهیستامینیداروداروهاداروهای آلرژی و حساسیتداروهای بدون نسخهداروهای ضد حساسیتداروهای ضدآلرژیداروهای ضدالتهابیدرمان التهاب و تنش عصبیدرمان حساسیتدرمان حساسیت پوستدرمان خارش و حساسیتدرمان کهیررژیمرژیم غذاییزادیتنزندگی سالمسازمان غذا و داروسالمسردردسرفهسلامتسلامت بدنسلامت پوستسلامتیسوءهاضمهضدموسکارینیعارضه های جانبی هیدروکسی زینعارضه های قرص ایروکاستعلایم و نشانه‌ های آلرژیغذاغذای حساسیت زاکاهش هوشیاریکهیرگرفتگی عضلاتماده آلرژی زامواد حساسیت زامواد غذاییهیدروکسی زینواکسن آلرژی
Comments (0)
Add Comment