ناگت مرغ خانگی :
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی:
- سینه مرغ: دو عدد
- پودر سوخاری: یک پیمانه
- پنیر پارمزان: نصف پیمانه
- آویشن خشک شده: یک قاشق چای خوری
- ریحان خشک شده: یک قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده: نصف پیمانه
- روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه ناگت مرغ خانگی:
- برای شروع فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه ساتتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- بعد سینه های مرغ را به قطعات نسبتا کوچک ببرید.
- پودر سوخاری را با پنیر پارمزان رنده شده، آویشن، ریحان خشک شده و نمک و فلفل سیاه با هم در بشقابی مخلوط کنید.
- در ادامه کره را که روی حرارت ملایم گاز در طرفی ذوب کرده اید، در بشقاب دیگری بریزید.
- سینه های مرغ را ابتدا با کره ذوب شده آغشته کنید و بعد با مخلوط بشقاب اول مخلوط کنید، تا همه آنها با مواد این دو بشقاب کاملا آغشته شوند.
- کف سینی مخصوص فر را کمی چرب کنید و گوشت های سینه مرغ را در روی آن بچینید و بعد در آخر به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.
- این ناگت های خوشمزه و سالم با نیم ساعت وقت گذاشتن آماده خواهند شد.
- کاسه ای را با سس کچاپ پر کنید و به همراه ناگت هایتان سرو کنید.
مواد لازم برای رول مرغ شکم پر :
- سینه مرغ: سه عدد
- ذرت پخته شده: یک و نیم پیمانه
- جعفری تازه خرد شده: یک پیمانه
- گوجه فرنگی خشک شده: یک و نیم پیمانه
- پنیر فتا خرد شده: یک پیمانه
- پودر سوخاری: دو پیمانه
- روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه رول مرغ شکم پر
- برای پخت این رول خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را به دو نیم تقسیم کنید و بعد از وسط برشی دهید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
- سپس داخل آن را با ذرت پخته شده(میتوانید از کنسرو ذرت استفاده کنید)، گوجه فرنگی خشک شده، جعفری تازه خرد شده و پنیر فتا پر کنید و در ادامه برش ایجاد شده را با نخ یا خلال دندان بدوزید.
- سپس مرغ ها را با پودر سوخاری آغشته کنید. تابه را با روغن زیتون کمی چرب کنید و رول های مرغ شکم پر را در آن روی شعله ملایم گاز و در تابه درب بسته سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
- مراقب باشید بعد از پخت رول ها، اگر با نخ آنها را دوخته اید، نخ را به آرامی بیرون بکشید.
- این رول های خوش طعم با نیم ساعت وقت گذاشتن آماده میشوند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/LWOcN