کدام نوع نمک برای سالم ماندن بدن بهتر است؟

نمک سالم یکی از مواد ضروری برای سوخت و ساز در بدن است و خوب ترین طعم دهنده نیز برای اغلب غذاها می باشد. با ما همراه باشید تا تا بهترین نوع آن آشنا شوید.

اقسام نمک های حاضر

نمک سودمندترین و پرکاربردترین محصول در تمام دنیا است، در خانه ها و آشپزخانه های حرفه ای نیز مورد استفاده قرار می گیرد لذا مهم است که انواع متعدد آنرا بشناسیم و بدانیم که کدام نوع سالم تر است؟ در دنیای آشپزی، نمک همواره یک عنصر مورد نیاز برای ساخت غذاهای متعدد بوده است و امکان دارد حتی مفیدترین محصول در خانه ها و آشپزخانه های حرفه ای در دنیا باشد.

نمک طبیعی

این رایج ترین نوع نمک است که سدیم کلرید از عناصر مهم آن می باشد و اغلب از یک فرآیند شیمیایی در سطح صنعتی، بدست می آید. زمانی که ساخته می شود، معمولا دیگر مواد معدنی، مثل: ید و فلوئور و همچنین دیگر مواد افزودنی و نگهدارنده ها به آن اضافه می شوند، این نمک از
برای متعادل کردن طعم غذای شما است.

نمک دریایی خام

این نمک از متد فرآیندهای طبیعی مثل: تبخیر نمک آب بدست می آید، این ترکیب شامل کلرید، سدیم، ید و فلوئور و دیگر مواد افزودنی می شود و کلرید و سدیم از ترکیب مهم آن است و رنگ مایل به خاکستری دارند. به غذاها طعمی قوی تر از نمک معمولی و طبیعی می دهند، این مدل نمک بی نهایت سالم و گران تر از نمک های طبیعی هستند.

نمک معدنی

این مدل نمک از لایه های بالایی معادن نمک دریا استخراج می شود که برای جمع آوری آن از اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه از تکنیک های سنتی و خاص استفاده می کنند و به علت طعم ویژه ای که دارد در دستورالعمل غذاهای خوش طمع به کار می رود. این یک فرضیه غلط است، که مصرف آن موجب جذب و حفظ آب نخواهد شد درصورتیکه شما با نمک های دیگر قیاس کنید، آگاه می شوید که میزان سدیم آن ۱۵% و سدیم کلرید آن ۹۲/۹% کمتر است و در قیاس با طعم و چاشنی، نسبت ضعیف تری دارد به دلیل اینکه به آسانی در دهان شما حل می شود.
نمک هیمالیا
بیشتر مصرف این نوع نمک، در پاکستان و آمریکای لاتین می باشد، نه در کوههای هیمالیا، این نوع برای خیلی سال قبل است و مملو از مواد مغذی و مواد معدنی می باشد. نمک هیمالیا از اقسام نادر نمک ها هستند که برای عملکردهای بدن بیاندازه عالی است. یکی دیگر از علت هایی که موجب محبوب شدن این نمک شده است، رنگ صورتی و خاص آن می باشد.
نمک مناسب برای استفاده انسان ها
برای انتخاب سالم ترین،مغذی ترین و ویژه ترین آن، پیشنهاد های زیر می تواند جریان انتخابتان را بهتر می کنند:
هر مدل آن که سدیم کلرید بعنوان عنصر اصلی آن است، نبایستی به مقادیر زیادی استفاده شود، در حقیقت خوردن نمک اضافی نیاز نیست، به دلیل اینکه شما می توانید این سدیم کلرید را از غذاهای متعددی بدست بیاورید. آنها برای طعم دادن به غذای شما استفاده می شوند و متاسفانه برای سلامتی ضرر دارند. نمک های مضر به طور مستقیم از طبیعت، به شیوه های متعدد به دست می آیند برای مثال نمک های سنگی و معدنی.
استراتژی های بازاریابی، موجب می شود که قیمت های نمک طبیعی بالاتر برود طبیعی است که منافع اقتصادی جهان طبیعی، آنرا اداره می کند به همین علت دانستن اینکه یک محصول طبیعی ارزش قیمتش را دارد یا به دلیل طرح بازاریابی است، سخت می باشد در نتیجه، مساله نمک نیست، بلکه طریقه و مقدار مصرف آن می باشد. مصرف بیش از اندازه ی نمک کشنده است و موجب ایجاد بیماری های قلبی، عروقی، نارسایی کلیه ،پوکی استخوان و … می شود.
فراموش کنید که ادویه جات و گیاهان معطر می توانند جایگزین مناسبی برای نمک ها باشند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/OSvJG
آشپزخانه های حرفه ایآشپزخانه های دنیااستراتژی های بازاریابیاقسام نادر نمک هااقسام نمکاقسام نمک های حاضراقیانوس اطلس و دریای مدیترانهانواع نمکبدنبهترین طمع دهندهتبخیر نمک آبتکنیک های سنتی و خاصجسمچاشنیخانه و آشپزخانهدستورالعمل غذاهای خوش طمعسالمسالم ترسالم ترینسدیم کلریدسلامتسلامت بدنسوخت و ساز بدنسوخت و ساز در بدنسودمندترین و پرکاربردترینصنعتیطعمطعم ویژهطمع دهنده غذاغذاغذاهای خوش طمعفرآیند شیمیاییفرآیندهای طبیعیکدام نوع نمک برای سالم ماندن بدن بهتر استکلرید، سدیم، ید و فلوئورمتعادل کردن طعم غذایمعادن نمک دریامغذی ترینمملو از مواد مغذی و مواد معدنیمناسب ترین چاشنی هامنافع اقتصادی جهان طبیعیمواد افزودنیمواد افزودنی و نگهدارنده هامواد معدنینگهدارنده هانمکنمک دریایی خامنمک سالمنمک طبیعینمک معدنینمک معمولی و طبیعینمک مناسب برای استفاده انسان هانمک های سنگی و معدنینمک هیمالیایدید و فلوئور
Comments (0)
Add Comment