۱۰ نکته جالب در مورد مواد غذایی رنگین
دلیل اصلی سودمندی مواد غذایی رنگین ، وجود رنگ دانه های مختلفی است که هریک با دارا بودن آثار سلامتی بخش فراوان خود، می توانند در حفظ تندرستی به افراد کمک کنند. آنتوسیانین ها، یکی از انواع این رنگ دانه ها هستند که دارای تاثیرات ضد سرطانی متعددی هستند.
- مقدار ویتامین C موجود در سبزی ها و میوه های رنگین بسیار زیادتر است.
- مغذی ترین قسمت کاهو، برخلاف انتخاب رایج عموم افراد، بخش سبز پر رنگ و ضخیم انتهای ان است.
پیشگیری از بیماری ها
- زغال اخته به دلیل برخورداری از رنگ قرمز بسیار تند، یکی از بهترین خوراکی هایی است که میتواند در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری های قلبی و یا سرطان سودمند باشد. این مسئله به ویژه برای افرادی که در زندگی روزانه خود دچار استرس فراوان هستند، بسیار دارای اهمیت است.
- افرادی که به استعمال دخانیات پرداخته و یا با چنین اشخاصی در ارتباط مداوم هستند،میتوانند برای کاهش میزان خطرات ابتلا به ناراحتی های مربوطه، از این غذاهای رنگی به میزان بیشتری استفاده کنند.
درمان کننده بی اشتهایی
- استفاده از غذاهای رنگارنگ در درمان بی اشتهایی و یا بد غذایی کودکان بسیار دارای اهمیت زیادی بوده و آثار مثبت آن در بررسی های مختلف به اثبات رسیده است.
درمان افسردگی
- ایجاد تنوع رنگ در نوع غذای مصرفی و یا وسایل صرف غذت همچون ظروف،یکی از مهم ترین اقدامات درمانی برای کمک به افرادی است که به هر دلیل از ناراحتی های عصبی و روانی همچون افسردگی رنج می برند.
- بسیاری از مشاورین تغذیه،از میوه های خانواده توت(مثل توت سیاه، سفید، توت فرنگی و …) به عنوان سلاطین میوه ها یاد می کنند. شاتوت با رنگ قرمز تند خود یکی از بهترین منابع غذایی برای مقابله با استرس های زندگی روزمره و پیامدهای متعدد ان محسوب میشود.
ارزش غذایی
- از میان دو ماده غذایی مشابه، آن موردی که پر رنگ تر است، ارزش غذایی بیشتری دارد.
- در انتخاب سبزی جات مورد استفاده در هنگام تهیه سالاد به این نکته توجه داشته باشید که تا حد امکان از موادی استفاده کنید که از رنگ های مختلف برخوردار باشند. پیشنهاد ما به شما این است که در تهیه سالاد از گوجه فرنگی قرمز، کلم بنفش، هویج نارنجی، کاهوی سبز، کلم سفید، ذرت زرد، بروکلی سبز و … که مواد غذایی رنگین تری هستند، استفاده کنید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/qIceP