تاثیر رنگ مواد غذایی بر سلامت
متخصصین دانش تغذیه بر این عقده اند که تفاوت های رنگ مواد غذایی موجود میان آنها می تواند به متفاوت بودن ارزش آنها منجر شود.
- بر این اساس می توان مواد غذایی مختلف را بر اساس نوع رنگ به گروه های مختلفی با ارزش های غذایی ویژه تقسیم کرد. در این مطلب به عنوان نمونه به رنگ مواد غذایی سبز و قرمز اشاره می شود.
آرامش بیشتر با مواد غذایی سبز رنگ
- امروزه از رنگ سبز به عنوان پرطرفدارترین و سودمندترین رنگ یاد می شود. رنگ سبز به عنوان مظهر طبیعت، برای چشم ملایم ترین رنگ بوده و می تواند باعث افزایش قدرت دید شود.
- به دلیل القاء آرامش در اثر مشاهده این رنگ، افرادی که نیازمند استفاده از رژیم های لاغری هستند بهتر است که از آن بیشتر در کنار غذای خود استفاده کنند. چرا که باعث کاهش سرعت غذا خوردن، به عنوان یکی از عوامل موثر کاهش وزن در آنها می شود.
- کاهو، بروکلی، نخود فرنگی، لوبیا سبز و … جزء بهترین انتخاب های غذایی سبز رنگ هستند که به دلیل برخورداری از رنگ دانه های ویژه همانند کلروفیل، آثار سودمند فراوانی برای مصرف کننده به همراه دارند.
درمان بی اشتهایی افراد با مواد غذایی قرمز رنگ
- قرمز به عنوان پرشورترین و تندترین رنگ موجود در طبیعت شناخته می شود که با تاثیرات آنی و هیجانی همراه است.
- شاید بتوان گفت رنگ قرمز بیش از هر رنگ دیگری می تواند توجه فرد را به خود جلب کند. به همین علت برای کودکانی که از مشکل بی اشتهایی رنج می برند و یا بیماران سرطانی که به دلیل درمان خاص خود، تمایل زیادی برای خوردن غذا ندارد، رنگ قرمز بهترین ترفند برای افزایش میل و انگیزه برای خوردن غذا محسوب می شود.
- استفاده از اشکال مختلف گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرمز رنگ،بهترین انتخاب ها در این مورد محسوب می شوند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/oCV8m