طرز تهیه سوسیس خانگی بی ضرر و خوشمزه(بخش اول)

روش صحیح و بی ضرر درست کردن سوسیس خانگی در منزل

سوسیس مرغ خانگی و بی ضرر

این سوسیس با مواد اولیه ساده ای تهیه میشود. تهیه همه انواع سوسیس ها کمی زمان بر است اما نتیجه خوش طعم و لذیذ آن خستگی را از تن بیرون می آورد.


مواد لازم برای تهیه سوسیس مرغ خانگی بی ضرر:

  • سینه مرغ: یک عدد
  • شیر: چهار قاشق غذاخوری
  • نان تست: دو عدد
  • سفیده تخم مرغ: سه عدد
  • خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
  • نمک و فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس مرغ:

  • از شب قبل سینه مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید و بگذارید در فریز تا یخ بزند و نیم ساعت قبل از تهیه سوسیس از فریزر خارج کنید. بقیه مواد مانند خامه و تخم مرغ و …کاملا سرد باشند. در غیر این صورت سویس شما کیفیت خوبی نخواهد داشت.
  • برای شروع کار ابتدا دور نان تست را با چاقو ببرید و در یک ظرف قرار داده و شیر را روی نان تست بریزید تا خیس شوند. سپس تکه های سینه مرغ را درون مخلوط کن یا چرخ گوشت ریخته و کاملا له کنید.
  • پس از له شدن کامل مرغ نان تست را در دست بگیرید و فشار دهید تا شیر آن گرفته شود و حالت خمیری داشته باشد و آن را به سینه مرغ همراه با نمک و فلفل و پودر سیر اضافه کرده و بگذارید کاملا با هم مخلوط شوند. حالا مواد سوسیس آماده است و نوبت پیچیدن آن داخل سلفون میباشد.

پیچیدن مواد داخل سلفون:

  • ابتدا سطح مورد نظر خود (مثلا تخته گوشت) را نمناک کنید. با نمناک کردن سطح کار سلفون شما به آن نخواهد چسبید و راحت رول میشود.
  • سپس سلفون را روی سطح کار باز کرده و به اندازه ۲۰ سانت یا یک وجب برش بزنید.

جهت خواندن ادامه این مطلب به “بخش دوم” مراجعه کنید(بر روی کلمه “بخش دوم” کلیک کنید).

لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Hx19x
تهیه سوسیس خانگیدستور پخت سوسیس خانگیدستور تهیه سوسیس خانگیدستور تهیه سوسیس در خانهدستور تهیه سوسیس در منزلدستور درست کردن سوسیس خانگیدستور سوسیس خانگیروش تهیه سوسیس خانگیروش تهیه سوسیس در خانهروش تهیه سوسیس در منزلسوسیس خانگیطرز تهیه سوسیس خانگیطرز درست کردن سوسیس خانگی
Comments (0)
Add Comment