رولت توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه رولت توت فرنگی موارد زیر میباشد:
- تخم مرغ: چهار عدد(۲۲۰ الی ۲۴۰ گرم)
- شکر: دو سوم پیمانه (۱۰۰ گرم)
- وانیل شکری: یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد(الک شده): دو سوم پیمانه(۶۸ گرم)
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری(۳ گرم)
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- خامه شیرین(زده شده): دو پیمانه (۴۰۰ گرم)
- پنیر خامه ای: ۱۷۵ گرم
- توت فرنگی(خرد شده): ده عدد (۲۰۰ گرم)
- بادام(پرک شده و تفت داده شده): به مقدار لازم
- پودر قند: به مقدار لازم
روش تهیه رولت توت فرنگی :
- فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها و نصف شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
- سفیده های تخم مرغ را هم در ظرف جداگانه ای با همزن برقی بزنید، وقتی کف کرد بقیه شکر را بیفزائید، هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد، (طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد).
- سپس سفیده ها را به ظرف زرده اضافه کنید و خیلی آرام و به حالت دورانی مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و به تدریج به مواد بالا بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.
- مایه را در قالب مستطیلی به ابعاد ۳۰×۴۰ که با کاغذ روغنی پوشانده شده و روی آن را با روغن چرب کرده اید بریزید و به طور یکنواخت پهن کنید و سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
- وقتی آماده شد، بلافاصله اطراف آن را از قالب جدا کرده و روی آن را مقداری پودر قند بپاشید.
- سپس آن را روی یک حوله تمیز برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کرده، رولت را به همراه حوله با هم لوله کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- در ظرفی جداگانه پنیر خامه ای و خامه را مخلوط کنید با همزن بزنید تا یکدست شود.
- بعد توت فرنگی ها را اضافه کرده و روی نان رولت بمالید و رول کنید. سپس روی آن را با بادام پرک بو داده و پودر قند تزئین کنید.
نکته:
- بادام ها را میتوانید در ماهی تابه بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آنها قهوه ای روشن شود.
میزان کالری رولت توت فرنگی:
- انرژی: ۴۱۱۵/۶ کیلوکالری
- چربی: ۲۸۰/۴ گرم
- کربوهیدرات: ۳۰۶/۲ گرم
- پروتئین: ۱۰۴/۶ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/wWIk5