خورش ریواس
مواد لازم برای تهیه خورش ریواس :
- پیاز(خلال شده): ۱عدد(۱۴۰ گرم)
- روغن مایع: به مقدار لازم
- گوشت ماهیچه یا مغزران(گوسفندی یا گوساله): ۵۰۰ گرم
- آب: ۴ پیمانه(۶۴۰ میلی لیتر)
- نعناع و جعفری(خرد شده): ۵۰۰ گرم
- ریواس تازه و جوان(خرد شده): ۵ ساقه(۴۰۰ گرم)
- زعفران(ساییده و حل شده در آب جوش): ۱ قاشق سوپخوری(۱۴ میلی لیتر)
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه خورش ریواس
- قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و پس از داغ شدن داخل آن روغن بریزید. سپس پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا شفاف و خوش رنگ شود. بعد از تفت دادن پیاز، گوشت را به قطعات درشت برش داده و به پیاز اضافه کنید. گوشت را در پیاز تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس آب را به پیاز و گوشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به جوش آید.
- زمانی که آب درون ظرف شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایم کنید تا گوشت درون ظرف شما نیم پز شود.
- نعناع و جعفری خرد شده را در ظرفی دیگر در مقداری روغن تفت دهید. پس از نیم پز شدن گوشت، نعناع و جعفری تفت داده شده را به ظرفی که گوشت در آن قرار دارد اضافه کنید. اجازه دهید ظرف شما روی حرارت باقی بماند تا سبزی و گوشت آن پخته شود و خورش شما تقریبا جا بیفتد.
- ریواس خرد شده را نیز در یک ظرف دیگر در مقداری روغن به مدت یک دقیقه تفت دهید و در یک ربع آخر به همراه زعفران، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
نکته ای که در هنگام پخت خورش ریواس باید حتما به آن دقت کنید:
توجه داشته باشید چون ریواس لطیف است و سریع پخته می شود آن را در آخر پخت غذا اضافه کنید.
کالری خورش ریواس
در هر پرس خورش ریواس به میزان زیر کالری وجود دارد:
- انرژی ۴۸۹/۱ کیلو کالری
- چربی ۲۹/۶ گرم
- کربوهیدرات ۱۳ گرم
- پروتئین ۴۳/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/PFV8s