طرز تهیه بادمجان شکم پاره با طعمی فوق العاده

بادمجان شکم پر گیاهی خوش مزه برای همه افراد خوش سلیقه

بادمجان شکم پاره ادویه دار شده(بادمجان شکم پر گیاهی)

مواد لازم برای بادمجان شکم پاره ادویه دار شده(برای دو نفر):

  • برنج: یک دوم پیمانه(۸۰ گرم)
  • بادمجان بزرگ: ۲عدد(۳۰۰ گرم)
  • روغن مایع (برای سرخ کردن): به مقدار لازم
  • پیاز (خرد شده): ۱ عدد (۱۴۰گرم)
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی شده): ۱عدد (۱۰۰ گرم)
  • سیر (کوبیده شده): ۲ حبه (۱۰گرم)
  • جعفری و گشنیز (خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری(۱۰گرم)
  • پودر زنجبیل، زیره، نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • رنده پوست لیمو : ۱ قاشق چایخوری(۵ گرم)
  • آب لیموی تازه : ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
  • ماست (کم چرب): یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
  • نعناع (خرد شده) : چند برگ

روش تهیه بادمجان شکم پاره (بادمجان شکم پر گیاهی) :

  • فر را روی حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت گرم کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. بادمجان ها را از طول نصف کرده و با کمک چاقوی تیزی به فاصله یک سانت از لبه ی بادمجان ها گوشت آن(داخل بادمجان) را خالی کنید. سپس آن گوشت داخل بادمجان را که خالی کرده اید ریز کنید.
  • روغن را در تابه ای بریزید و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید. سپس سیر کوبیده شده، جعفری و گشنیز خرد شده و ادویه ها را به آن اضافه کنید و در حدود یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید تا معطر شود. سپس بادمجان ها را اضافه کرده و هم بزنید تا تفت داده شوند و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
  • پس از اینکه تابه را از روی حرارت برداشتید برنج پخته شده، رنده پوست لیمو و آب لیموی تازه را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.
    بادمجان هایی را که داخل شان را خالی کرده اید در یک ظرف مستطیل نسوز قرار دهید و موادی را در درون تابه آماده کرده اید داخل بادمجان ها بریزید.
  • سپس ظرف را در حدود ۳۰دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد. ماست و نعناع را در ظرف کوچک مخلوط کنید و به عنوان سس کنار آن سرو کنید.

میزان کالری بادمجان شکم پاره ادویه دار شده:

در هر پرس بادمجان پر شده ادویه دار به میزان زیر کالری وجود دارد :

  • انرژی: ۴۳۸ کیلو کالری
  • چربی: ۱۷/۷ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۳/۵ گرم
  • پروتئین: ۶/۶ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Kkjg4
انواع بادمجان شکم پارهانواع بادمجان شکم پرانواع غذا با بادمجانانواع غذا بدون گوشتانواع غذاهای گیاهیانواع غذای گیاهیبادمجان شکم پارهبادمجان شکم پاره گیاهیبادمجان شکم پربادمجان شکم پر گیاهیدستور بادمجان شکم پارهدستور بادمجان شکم پردستور پختدستور پخت انواع غذاهای گیاهیدستور پخت بادمجان شکم پارهدستور پخت بادمجان شکم پاره گیاهیدستور پخت بادمجان شکم پردستور پخت بادمجان شکم پر گیاهیدستور پخت غذا با بادمجاندستور پخت غذا بدون گوشتدستور پختن بادمجان شکم پاره گیاهیدستور پختن بادمجان شکم پردستور پختن بادمجان شکم پر گیاهیدستور پختن غذا بدون گوشتدستور تهیه بادمجان شکم پارهدستور تهیه بادمجان شکم پاره گیاهیدستور تهیه بادمجان شکم پر گیاهیدستور تهیه غذا با بادمجاندستور تهیه غذا بدون گوشتدستور طبخ انواع بادمجان شکم پردستور طبخ انواع غذاهای گیاهیدستور طبخ بادمجان شکم پارهدستور طبخ بادمجان شکم پاره گیاهیدستور طبخ بادمجان شکم پردستور طبخ بادمجان شکم پر گیاهیدستور طبخ غذا با بادمجاندستور طبخ غذا بدون گوشتدستور طبخ غذاهای گیاهیروش پخت بادمجان شکم پاره گیاهیروش پخت بادمجان شکم پر گیاهیروش پخت غذا بدون گوشتروش پختن انواع بادمجان شکم پرروش پختن بادمجان شکم پاره گیاهیروش پختن بادمجان شکم پاره4روش پختن بادمجان شکم پرروش تهیه بادمجان شکم پارهروش تهیه بادمجان شکم پاره گیاهیروش تهیه بادمجان شکم پرروش تهیه بادمجان شکم پر گیاهیروش تهیه غذا بدون گوشتروش تهیه غذا غذا با بادمجانروش طبخ انواع بادمجان شکم پرروش طبخ بادمجان شکم پارهروش طبخ بادمجان شکم پاره گیاهیروش طبخ بادمجان شکم پرروش طبخ بادمجان شکم پر گیاهیروش طبخ غذا با بادمجانروش طبخ غذا بدون گوشتطرز پخت بادمجان شکم پاره گیاهیطرز پخت غذا بدون گوشتطرز پختن بادمجان شکم پاره گیاهیطرز تهیه انواع بادمجان شکم پرطرز تهیه بادمجان شکم پارهطرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهیطرز تهیه بادمجان شکم پرطرز تهیه بادمجان شکم پر گیاهیطرز تهیه غذا بدون گوشتطرز تهیه غذاهای گیاهیطرز طبخ بادمجان شکم پارهطرز طبخ بادمجان شکم پرطرز طبخ غذا با بادمجانطرز طبخ غذا بدون گوشتغذا با بادمجانغذا بدون گوشتغذاهای گیاهینحوه پختن بادمجان شکم پر
Comments (0)
Add Comment