بادمجان شکم پاره ادویه دار شده(بادمجان شکم پر گیاهی)
مواد لازم برای بادمجان شکم پاره ادویه دار شده(برای دو نفر):
- برنج: یک دوم پیمانه(۸۰ گرم)
- بادمجان بزرگ: ۲عدد(۳۰۰ گرم)
- روغن مایع (برای سرخ کردن): به مقدار لازم
- پیاز (خرد شده): ۱ عدد (۱۴۰گرم)
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی شده): ۱عدد (۱۰۰ گرم)
- سیر (کوبیده شده): ۲ حبه (۱۰گرم)
- جعفری و گشنیز (خرد شده) : ۲ قاشق سوپخوری(۱۰گرم)
- پودر زنجبیل، زیره، نمک و فلفل : به مقدار لازم
- رنده پوست لیمو : ۱ قاشق چایخوری(۵ گرم)
- آب لیموی تازه : ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
- ماست (کم چرب): یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
- نعناع (خرد شده) : چند برگ
روش تهیه بادمجان شکم پاره (بادمجان شکم پر گیاهی) :
- فر را روی حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت گرم کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. بادمجان ها را از طول نصف کرده و با کمک چاقوی تیزی به فاصله یک سانت از لبه ی بادمجان ها گوشت آن(داخل بادمجان) را خالی کنید. سپس آن گوشت داخل بادمجان را که خالی کرده اید ریز کنید.
- روغن را در تابه ای بریزید و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید. سپس سیر کوبیده شده، جعفری و گشنیز خرد شده و ادویه ها را به آن اضافه کنید و در حدود یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید تا معطر شود. سپس بادمجان ها را اضافه کرده و هم بزنید تا تفت داده شوند و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
- پس از اینکه تابه را از روی حرارت برداشتید برنج پخته شده، رنده پوست لیمو و آب لیموی تازه را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.
بادمجان هایی را که داخل شان را خالی کرده اید در یک ظرف مستطیل نسوز قرار دهید و موادی را در درون تابه آماده کرده اید داخل بادمجان ها بریزید. - سپس ظرف را در حدود ۳۰دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد. ماست و نعناع را در ظرف کوچک مخلوط کنید و به عنوان سس کنار آن سرو کنید.
میزان کالری بادمجان شکم پاره ادویه دار شده:
در هر پرس بادمجان پر شده ادویه دار به میزان زیر کالری وجود دارد :
- انرژی: ۴۳۸ کیلو کالری
- چربی: ۱۷/۷ گرم
- کربوهیدرات: ۳۳/۵ گرم
- پروتئین: ۶/۶ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/Kkjg4