تغذیه دانش آموزان در روزهای امتحان باید چگونه باشد؟(بخش اول)

نکاتی که بایستی در دوران امتحانات در برنامه غذایی دانش آموزان و دانشجویان رعایت شود

تغذیه دانش آموزان در روزهای امتحان

توجه به آرامش در هنگام صرف غذا به جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن کمک فراوانی کرده، علاوه بر آن از بروز بسیاری از ناراحتی های گوارشی نیز پیشگیری می کند. پس باید در هنگام صرف غذا در این دوران تا حد امکان آرام بود. اختصاص حدود ۱۵ دقیقه زمان برای صرف غذا، بهترین پیشنهاد ما برای تغذیه دانش آموزان است.

مصرف مواد قندی طبیعی

به هنگام شرکت در امتحانات طولانی مدت که پاسخگویی به پرسش های آن به زمانی بیش از ۹۰ دقیقه نیاز دارد، باید مقداری مواد قندی طبیعی همچون کشمش، انجیر خشک و غیره به همراه داشته باشید تا به منظور حفظ قند خون به صورت تدریجی از آن استفاده کنید.

عدم مصرف قندهای غیر طبیعی 

قند خون فرد در دوران امتحانات بیش از هر زمان دیگر باید ثابت نگاه داشته شود. افت قند خون، به هر دلیل که رخ دهد باعث اختلال در عملکرد مغز میشود؛ چرا که قند، تنها منبع غذایی مغز به شمار می رود. البته ذکر این نکته به معنی صدور مجوز برای استفاده زیاد از قندها و شیرینی جات نیست. فراموش نکنید که خود قند های غیر طبیعی عاملی برای افت قند خون محسوب میشوند.

عدم زیاده روی در خوردن شیرینی جات

برای تغذیه دانش آموزان به هیچ عنوان نباید در مصرف شیرینی ها و قندهای غیر طبیعی زیاده روی کرد. برخلاف تصور عمومی مبنی بر این که به دلیا فعالیت بیشتر مغز در دوران امتحانات نیاز بدن به مواد شیرین نیز افزایش می یابد، برعکس مصر ف زیاد و نادرست قندهای غیر طبیعی به کاهش توان کاری مغز منجر میشود.

مصرف لبنیات برای صبحانه

گروه لبنیات به عنوان جزء جدایی ناپذیر سفره صبحانه شناخته میشوند. شیر، پنیر، کره و خامه هریک با خصوصیات منحصر به فرد، دارای ارزش غذایی ویژه ای بوده و مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای عملکرد بهتر مغز را به بدن می رسانند. بهتر است لبنیات را حتما در تغذیه دانش آموزان جای دهید.

لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/bp49j
Comments (0)
Add Comment