کرفس با روکش پنیر (غذای گیاهی)
مواد لازم برای تهیه کرفس با روکش پنیر (برای ۶ نفر):
- کرفس (به قطعات ۸ سانتی متر خرد شده): پنج ساقه (۴۰۰گرم)
- استاک سبزیجات(آب سبزیجات): دو پیمانه(۳۲۰ میلی لیتر)
- تخم مرغ :دو عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
- خامه گیاهی : یک چهارم پیمانه (۵۰ گرم)
- آب لیمو : یک قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
- برگ کرفس و جعفری (خرد شده): چهار قاشق سوپخوری(۶۰ گرم)
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر گودا (رنده شده) : ۱۰۰ گرم
روش تهیه کرفس با روکش پنیر (غذای گیاهی):
- ساقه های کرفس را به اندازه ۸ سانتی متر خرد کنید و سپس ساقه های کرفس که خرد کرده اید را در استاک سبزیجات (آب سبزیجات) ریخته و بپزید. توجه داشته باشید که به حدی آب درون قابلمه حاوی ساقه کرفس بریزید که بعد از پخته شدن آب نداشته باشد.
- بعد از پخته شدن ساقه های کرفس، یک ظرف نسوز را با مقداری روغن چرب کنید و ساقه های کرفس پخته شده را در آن بچینید.
- سپس تخم مرغ ها، خامه و آب لیمو را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و برگ های کرفس خرد شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.
- این مخلوط را روی کرفس هایی که در ظرف نسوز چیده اید بریزید. در آخر نیز پنیر گودای رنده شده را روی آنها بپاشید.
- فر منزل خود را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سپس ظرف حاوی مواد گفته شده را در طبقه وسط آن بگذارید. اجازه دهید این ظرف در فر شما برای مدت نیم ساعت بماند تا کاملا پنیر آن سرخ شده و مواد آن بپزد و سپس آن را سرو کرده و نوش جان کنید.
نکته:
- هنگامی که کرفس خریداری می کنید توجه داشته باشید که کرفس ساقه های نازک و ظریف داشته باشد و رنگ ساقه های آن نیز سبز روشن باشد تا کرفسی که خریداری میکنید تازه باشد.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/ols0w