قلب از حیاتی ترین اندام های بدن ما به به شمار می آید. پس مراقبت و تغذیه سالم برای حفاظت از آن امری ضروری در زندگی ما می باشد. در این مطلب گروه پروجیم به معرفی انواع روش های مراقبت و تقویت قلب و انواع رژیم های غذایی مناسب برای آن خواهد پرداخت.
تقویت قلب با مواد طبیعی
- ۱۵گرم گل گاوزبان را با ۱۵ گرم بادرنجبویه مخلوط کنید و سپس آنها را بجوشانید. بعد از جوشاندن، آب آن را صاف کرده و همراه با نصفه لیوان عرق بید مشک و نصفه لیوان گلاب و دو و نیم گرم زعفران ساییده شده و همچنین ۲۵۰ گرم عسل خوب مخلوط کنید. از این مخلوط هر صبح، ظهر و شب به مقدار دو قاشق غذاخوری میل کنید.
- صبحگاه که از خواب برمی خیزید و ناشتا هستید، کمی سنبل الطیب و خلال نارنج را با هم دم کنید، سپس آب آن را صاف کنید، شیرین کنید و بخورید.
- هر روز ۱۰ گرم تخم بالنگو را بجوشانید، شیرین کنید و میل فرمایید.
- فقط یک مرتبه، یک قاشق چای خوری گل طاووسی را در یک لیوان آب جوش بریزید و هر روز آب آن را در سه مرتبه میل کنید.
- هر روز سیب درختی قرمز را ریز رنده کنید و سپس به همراه مقداری تخم شربتی و یک لیوان عرق بید مشک مخلوط کنید و بنوشید.
نکاتی برای مراقبت بیشتر از قلب
- برای مراقبت و تقویت قلب باید از بوها و استنشاق رایحه های نامطبوع و خوردن غذاهای سودا زا خودداری کنید.
- همچنین از افکار متشنج و خیالات واهی، استرس، هیجان، نگرانی های زیاد وهمچنین غم و اندوه، گریه و عوامل هیجان آور که کلیه آنها سبب تشدید ضربان قلب و فشارهای روحی و همچنین درد و سوزش قلب می شود، پرهیز کنید.
- برای تقویت قلب می توانید رایحه های مطبوعی مثل عنبر، مشک، زعفران، سیب گلاب و غیره قلب استشمام کنید.
رژیم مناسب برای بیماری قلبی و تقویت آن
- یک رژیم غذایی مناسب برای مراقبت و تقویت قلب باید دارای مقادیر فراوانی از سبزیجات با برگهای سبز تیره، میوه های زرد یا نارنجی رنگ، سالاد، غلات سبوس دار، ماهی، میزان کمی گوشت قرمز و لبنیات کم چرب باشد.
- مصرف روزانه میوه هایی همچون سیب، گریپ فروت، پرتقال، نارنگی، لیموترش، هلو، موز، انگور ، نارنگی، هندوانه، سیب زمینی، گوجه فرنگی، انواع کلم، اسفناج، کاهو، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، اسفناج، ذرت و لوبیا سبز شما را در دستیابی به سلامت قلب تان بسیار کمک خواهد کرد.
- در مصرف مواد قندی و انواع شیرینی ها زیاده روی نکنید.
- سعی کنید در رژیم غذایی خود مقدار بیشتری ماهی مصرف کنید.
- تا می توانید مایعات زیاد استفاده کنید.
- از مصرف چربی و غذاهای چرب خودداری کنید و همچنین پرخوری را نیز کنار بگذارید.
- از مواد غذایی فیبردار استفاده کنید.
- میزان کلسترول خون خود را کنترل کنید.
- پیش از طبخ مرغ پوست آن را حتماً جدا کنید.
- برای خوش طعم کردن سالاد خود از سس استفاده نکنید. برای خوش طعم کردن آن از روغن زیتون، سرکه، آبلیمو و سبزیجاتی مانند نعناع، پونه و پودر سیر بهره بگیرید.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/ZaRtq