املت سوسیس و مخلفات خوش مزه برای صبحانه

دستور تهیه املت سوسیس و میزان کالری آن

املت سوسیس و گوجه

مواد لازم برای تهیه املت سوسیس و گوجه (برای نفر):

  • روغن مایع(مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی(۴ قاچ شده): ۲ عدد(۲۰۰ گرم)
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • سوسیس کوکتل پنیری(حلقه شده) : ۲ عدد (۱۶۰ گرم)
  • تخم مرغ : ۴ عدد (۲۲۰ الی ۲۴۰ گرم)
  • شیر : یک دوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
  • کاسنی : چند برگ کوچک
  • پیازچه (خرده شده) : به مقدار لازم

روش تهیه املت سوسیس و گوجه :

  • در تابه ای مقداری روغن بریزید و گوجه فرنگی ها را در آن تفت داده و نمک و فلفل بزنید و از تابه در آورید. سپس سوسیس ها را در همان تابه سرخ کنید و کنار بگذارید (بهتر است روی گوجه فرنگی و سوسیس را بپوشانید تا گرم بماند).
  • در ظرفی تخم مرغ ها را مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و شیر را بتدریج بیفیزائید و با چنگال همه ی مواد را خوب مخلوط کنید.
  • سپس کف تاله ی گرد و نچسبی را کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که داغ شد نیمی از مایه ی تخم مرغ را در آن بریزید و سریع تابه را تکان دهید تا تخم مرغ را در آن بریزید و سریع تابه را تکان دهید تا تخم مرغ تمام کف آن را بپوشاند و بدون اینکه هم زده شود کمی روی حرارت بماند.
  • زمانی که پخته شد با کاردک آن را برگردانید، سپس از روی حرارت برداشته و در ظرق مورد نظر قرار دهید. سپس روی آن گوجه فرنگی و سوسیس و برگ های کاسنی و پیازچه بگذارید.

بهترین انتخاب

برای وعده صبحانه بهتر است تا حد امکان علاوه بر توجه به میزان انرژی دریافتی، کیفیت و ارزش غذایی خوراک انتخابی نیز مورد توجه قرار بگیرد. صبحانه ای مانند املت گوجه و سوسیس، به دلیل برخورداری از پروتئین عالی(ترکیب شیر و تخم مرغ) بهترین انتخاب برای افرادی است که از خوردن صبحانه های تکراری خسته شده اند.


میزان کالری املت سوسیس و گوجه :

در هر پرس املت گوجه و سوسیس به میزان زیر کالری وجود دارد:

  • انرژی ۷۰۲/۷ کیلوکالری
  • چربی ۶۱/۲ گرم
  • کربوهیدرات ۹/۷ گرم
  • پروتئین ۲۹/۱ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/qMIQb
املت سوسیسانواع املتانواع املت خارجیدرست کردن املت سوسیسروش پخت انواع املتروش پختن املت سوسیسروش تهیه املت سوسیسروش تهیه انواع املتروش درست کردن املت سوسیسسوسیسسوسیس برای صبحانهطرز پختن املت سوسیسطرز تهیه املت سوسیسطرز تهیه انواع املت
Comments (0)
Add Comment