هنگام بیماری ها از چه غذاهایی پرهیز کنیم؟
به بیان کلی در دوران بیماری باید از مصرف غذاهای التهاب زا مانند آرد سفید یا شکر تصفیه شده یا شیرین کننده های مصنوعی برای فرد بیمار پرهیز شود. در این مطلب گروه پروجیم غذاهایی را که نباید در دوران بیماری میل کنید معرفی خواهد کرد.
مواد غذایی بسیار اسیدی:
زمانی که بیمار هستید بدن شما لزوماً احتیاج به انرژی بیشتری برای حفظ تعادل اسیدی خود دارد. در این زمان شما با میل کردن غذاهای اسیدی و یا ایجاد التهاب در بدن سبب به تعویق انداختن تعادل اسیدی در بدن خواهید شد. شما در زمان بیماری باید از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی بپرهیزید تا این تعادل راحت تر برقرار شود.
لبنیات برای بیمار :
در زمینه لبنیات صحت علمی وجود ندارد ولی بسیاری بر این امر معتقدند که استفاده از لبنیات برای بیمار ، مخاط دستگاه گوارشی را در او افزایش می دهد. این امر نیز باعث افزایش مشکل معده بیمار نیز خواهد شد. البته لبنیاتی که به شکل یخی باشند برای تسکین درد گلوی شما موثرند اما سایر لبنیات ممکن است سبب بالا رفتن مخاط دستگاه گوارش شوند.
غذاهای شیرین:
شکر هم یک ماده ی اسیدی و نامناسب برای بیمار است که تعادل اسیدی بدن او به هم می ریزد. علاوه بر شکر، قندهای تصفیه شده و شیرین کننده های مصنوعی هم سبب التهاب در بدن شما می شوند. در هنگام بیماری بهتر است اگر میل به شیرینی داشتید از شیرینی های طبیعی مانند عسل یا شیره ی افرا که سرشار از مواد معدنی هم هستند مصرف کنید. پیشنهاد ما به شما خوردن میوه جات است تا از بدن شما از فیبر موجود در آن ها هم سود ببرد.
غذاهای چرب:
تمام غذاهای چرب مانند مرغ سرخ شده زمانی که بیمار هستید به هیچ عنوان احساس بهتری به شما نمی دهد. غذاهای مملو از چربی در معده ی شما دیر هضم می شوند و سبب التهاب می شوند. از جهتی چون بدن بیمار خودش التهاب دارد خوردن غذاهای چرب این التهاب را بدتر تشدید می کند.