مواد معدنی و ویتامین های موجود در کنجد
خواص کنجد بی شمار است و سرشار از کلسیم، آهن و فسفر و همچنین ویتامین هایی مانند ویتامین A، ویتامین B و ویتامین E میباشد.
خواص غذایی کنجد
- کنجد دارای اسید اولینک ۲۵% الی ۴۷%، اسید لینولینک ۴۰% الی ۴۴%، اسیدهای چرب اشباع ۱۲% الی ۱۶%، پروتئین ۱۶% الی ۲۷% و قند به میزان ۱۸% الی ۲۵% است.
- فقط ۱ چهارم لیوان کنجد می تواند به راحتی ۴/۷۰% مس، ۶/۳۱% منیزیم و ۱/۳۵% کلسیم که در طول روز برای بدن نیاز است را برطرف کند. کنجد دارای فواید و خواص گوشت است بدون آنکه مانند گوشت به بدن شما آسیب برساند.
- میل کردن آن سبب افزایش طول عمر و سلامت بدن می شود و می تواند سلول های کهنه بدن را به سرعت عوض کند و همچنین سبب افزایش تمرکز و قدرت تفکر بهتر در افراد می شود. مصرف آن همچنین به کسانی که می خواهند از مبتلا به سرطان پیشگیری کنند، توصیه می شود.
خواص کنجد
خواص کنجد بی نظیر است که در زیر آنها را یک به یک معرفی خواهیم کرد:
- تقویت کننده قوای جنسی
- درمان ضعف عمومی بدن
- درمان محل سوختگی، ورم و سوزش ناحیه سوخته شده
- درمان خارش و زبری پوست و ترک آن
- درمان ورم های داخلی گوش
- درمان قطع قاعدگی در زنان
- درمان و تسکین دردهای آرتروز
- رفع و تسکین درد چشم
- رفع گرفتگی ماهیچه و تحلیل ورم آن
- جلوگیری از سرطان پروستات در مردان
- تقویت حافظه
- درمان ریزش مو و رفع ضعف پیاز مو
- درمان ورم ملتحمه چشم و حساسیت چشم
- درمان زخم های داخلی و التیام زخم سوختگی
- درمان پوکی استخوان
- درمان خونریزی بواسیر
- درمان چربی خون
- رفع قولنج و درد شکم
- رفع خشکی مخاط بینی و گرفتگی صدا
- نرم کننده روده و معده
- درمان بیماریهای مربوط به کیسه صفرا
- خونساز
- کاهش دهنده فشار خون
نکاتی درباره مصرف کنجد
- کسانی که معده ضعیفی دارند، به دلیل اینکه کنجد هضم سنگینی دارد نباید آن را به تنهایی میل کنند. این افراد بایستی کنجد را به همراه عسل و سرکه میل کنند.
- شایان ذکر است کنجد و فرآورده های آن از جمله ارده، روغن، کنجد و حلوا ارده حاوی خواص فوق میباشند که در موارد درمانی به طرق مختلف مصرف میشوند.
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/ojf8w