مواد لازم برای ژله توت فرنگی به همراه کرم وانیلی:
پودر ژله توت فرنگی: یک بسته ۱۰۰ گرمی
آب جوش: ۱ پیمانه(۱۶۰ میلی لیتر)
بیسکوئیت ساده(خرد شده): ۲۰۰ گرم
کره: ۲ قاشق سوپخوری(۳۲ گرم)
توت فرنگی(خرد شده): ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد(۸۰ گرم)
شکر: یک دوم پیمانه(۷۵ گرم)
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر: یک و یک دوم پیمانه(۲۴۰ میلی لیتر)
ورق ژلاتین: ۴ عدد(۸ گرم)
روش تهیه ژله توت فرنگی با کرم وانیلی:
- پودر ژله توت فرنگی را در ظرفی بریزید و یک پیمانه آب جوش اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا حل و شفاف شود.
- سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
- در این فاصله بیسکوئیت ها را در کره تفت دهید.
- مقداری از ژله توت فرنگی خنک شده را در لیوان های کوتاه بریزید به حدی که یک سوم آن را بگیرد.
- توت فرنگی را روی آن بچینید در یخچال قرار دهید تا این لایه بسته شود.
- پس از آن بیسکوئیت تفت داده شده را روی ژله بریزید و در یخچال قرار دهید.
- زرده های تخم مرغ را نیز با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
- شیر را بجوشانید و ورق های ژلاتین را حدود دو دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید تا نرم شود.
- بعد از آب سرد خارج کرده و به شیر داغ اضافه کنید تا حل شود و به تدریج به زرده های تخم مرغ افزوده و مخلوط کنید.
- بعد مواد آماده شده را روی بیسکوئیت خرد شده بریزید و به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله و کرم بسته شود.
- پس از بسته شدن با توت فرنگی و برگ نعناع آن را تزئین کنید.
نکته:
- توجه داشته باشید شیر با ژلاتین نجوشد، چون شیر بریده می شود.
- شیر داغ را به تدریج و کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کنید تا مانع از بریده شدن تخم مرغ شود.
- توجه داشته باشید کرم یا ژله در فریزر بیش از حد نماند، چون یخ زدن باعث می شود ژلاتین کیفیت خود را از دست بدهد.
- دقت کنید ظرف دسر را فقط یک لحظه در آب گرم قرار داده و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانید. در غیر این صورت ته دسر آب می شود و شکل اصلی خود را از دست می دهد.
جایگزین:
- می توانید به جای توت فرنگی از هر نوع میوه یا کمپوت میوه(خرد شده) دیگر استفاده کنید.
- می توانید دسر را در ظرف های بستنی خوری یک نفره بربزید.
میزان کالری ژله توت فرنگی با کرم وانیلی:
- انرژی ۲۰۹۸ کیلوکالری
- چربی ۱۰۰/۵ گرم
- کربوهیدرات ۲۶۸/۸ گرم
- پروتئین ۳۹/۵ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/UI5t2