پسته بخاطر طعم منحصر به فرد خود، که کمی شیرین است و همچنین بخاطر رنگ جذابش بسیار ارزشمند است. پسته یکی از قدیمی ترین آجیل های جهان است که هزاران سال است در خاورمیانه رشد و پرورش داده شده، از پسته حتی در کتاب مقدس (انجیل) اسم آورده شده، که تاریخ غنی آن را به عنوان یک منبع غذایی پر ارزش) نشان می دهد.
پسته ها مثل همه آجیلها غنی از مواد مغذی مفید هستند. با این حال، پسته ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که آنها را از سایر آجیلها هم جدا می کند. همه کاره بودن آن! به این معنی که شما می توانید پسته را تنها به عنوان یک میان وعده، روی سالاد، مخلوط با میوه های خشک، در محصولات پخته شده و یا روی ماهی و یا گوشت بریزید و بخورید. علاوه بر این ویژگی های متمایز و مزایای تغذیه ای که در زیر عنوان میشود پسته را به عنوان افزودنی، زمانی میتوانید استفاده کنید که به کام شما خوش بیاد.
-
پسته یک منبع پروتئینی غنی است
بسیاری از آجیل ها حاوی مقادیر زیادی پروتئین هستند که پسته نیز در این مورد مستثنی نمیباشد. ۱ اونس پسته (تقریبا ۴۹ عدد پسته) شامل ۶ گرم پروتئین میباشد، بدن شما این پروتئین را به اسیدهای آمینه تبدیل میکند که می تواند برای ترمیم بافتها یا ایجاد مولکول های جدید استفاده شود. علاوه بر این، خوردن غذاهای غنی از پروتئین به شما کمک می کند تا احساس سیری کنید و احساس گرسنگی برای غذاهای ناسالم را کاهش دهید. به همین خاطر استفاده از پسته به عنوان میان وعده مفید است.
-
از اسید های چرب مفید تشکل شده است
-
پسته شامل اسیدهای چرب امگا ۳
نوعی از چربی است که به پایین آوردن کلسترول “بد” و بالاتر بردن کلسترول “خوب” کمک میکند، پسته حاوی اسید آلفا لینولئیک (ALA)، یک نوع اسید چرب امگا ۳ مفید است که می تواند به DHA و EPA تبدیل شود، دو شکل دیگر از امگا ۳ که تنها در منابع حیوانی یافت می شوند. بنابراین، گیاهخواران ممکن است پسته ها را به عنوان منبع اسید های چرب امگا ۳ مورد استفاده قرار دهند.
-
پسته حاوی آنتی اکسیدان های سودمند است
همانطور که سلول های ما رشد می کنند، آسیب اکسیداتیو را افزایش می دهند که می تواند به وجود رادیکال های آزاد مربوط باشد و می تواند موجب آسیب قابل توجهی به سلول ها شود. یک کلاس از مولکول های آنتی اکسیدان ها می تواند این رادیکال های آزاد را جابجا کند و تعدادی از آسیب های سلولی راجبران کند.
پسته منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است، از جمله لوتئین، بتا کاروتن و گاما توکوفرول. بتاکاروتن به عنوان یک پیش ماده برای ویتامین A عمل می کند، در حالی که گاما توکوفرول به عنوان یک پیش ماده برای ویتامین E استفاده می شود. دو ویتامین A و ویتامین E خود دارای فعالیت ضدالتهاب بسیار بالایی هستند و پسته ها یک راه عالی برای رفع برخی از آسیب های اکسیداتیو هستند. مبارزه با اثرات این ویتامین ها در یک مطالعه تصادفی اثرات پسته، محققان دریافتند که ترکیب این آجیل در رژیم غذایی میزان کلسترول LDL مضر خون را پایین میاورد که، احتمالا به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در پسته، میباشد.
-
پسته ها منبع فسفر معدنی هستند
فسفر عنصری است که برای عملکرد فیزیولوژیکی مناسب ما ضروری است. فسفر نه تنها جزء ساختاری همه سلول هاست، بلکه همچنین انواع واکنش های فیزیولوژیکی را تنظیم می کند. با دریافت فسفر کافی سلول های شما می توانند به تولید انرژی ادامه دهند و همچنین استخوان ها را تقویت کنند. هر ۱ اونس پسته حاوی ۱۳۷ میلی گرم فسفر، به مقدار ۱۴ درصد مصرف روزانه (DV) برای مواد مغذی است.
-
پسته حاوی ویتامین B6 است
ویتامین B6 دارای مزایای سلامتی بی شمار است. عدم دریافت ویتامین B6 به اندازه کافی با خطر بالایی از بیماری های قلبی عروقی، انواع خاصی از سرطان و اختلال شناختی همراه است. بنابراین، دریافت ویتامین B6 از طریق رژیم غذایی شما می تواند سلامت قلب و عروق و مغز شما را تضمین کند. زنان به میزان ۱٫۵ میلی گرم ویتامین B6 در روز احتیاج نیاز دارند، در حالی که مردان نیاز به ۲ میلی گرم B6 در روز دارند. هر ۱ اونس پسته حاوی ۰٫۴ میلی گرم ویتامین B6 است که به شما کمک می کند میزان مورد نیاز از مصرف روزانه این ویتامین مفید را دریافت کنید.