اسپاگتی با کوفته های پنیری
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با کوفته های پنیری:
- گوشت (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ: یک عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر گودا (رنده شده): ۱۰۰ گرم
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
- ریحان و جعفری (خرد شده): یک چهارم پیمانه(۳۰ گرم)
- آرد: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری(۳۰ گرم)
- گوجه فرنگی(خرد شده): ۳ عدد(۳۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای سبز(خرد شده): ۱ عدد(۱۰۰ گرم)
- اسپاگتی: ۴۰۰ گرم
- روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری(۳۰ میلی لیتر)
روش تهیه اسپاگتی با کوفته های پنیری:
- در ظرفی گوشت، تخم مرغ، نمک، فلفل، پنیر گودا، پیاز، ریحان و جعفری را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
- سپس به حالت کوفته کوچک(دایره های کوچک) در آورده و در مقداری آرد بغلطانید و در روغن سرخ کنید. رب گوجه فرنگی،گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را بیفزایید و کمی تفت دهید.
- سپس در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا یک ربع بماند.
- در این فاصله اسپاگتی را در مقداری آب جوش و نمک بجوشانید و پس از پخته شدن آن را آبکش کنید و روی آن روغن زیتون بریزید.
- سپس در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه کوفته های آماده شده سرو کنید.
نکته:
- می توانید برای گوشت چرخ کرده مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند را استفاده نمایید.
جایگزین:
- این غذا را می توان به روش دیگری نیز سرو کرد. بدین صورت که اسپاگتی را آبکش کرده در قابلمه مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس اسپاگتی را در آن ریخته و سسی را که آماده کرده اید لا به لای آن بریزید و بگذارید تا دم بکشد.
میزان کالری :
در هر پرس اسپاگتی با کوفته های پنیری به میزان زیر کالری وجود دارد:
- انرژی: ۵۳۳/۸ کیلوکالری
- چربی: ۴۰/۵ گرمکربوهیدرات: ۴۲/۵ گرم
- کربوهیدرات: ۴۲/۵ گرم
- پروتئین: ۲۸/۷ گرم
لینک کوتاه مطلب : https://progym.ir/gtNFg